PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Lost czy Prison ???

ocenił(a) serial na 10

Według mnie prison break dosłownie wymiata, ale nie mozna tez psioczyc na lostow !!! i jednego i drugiego miałby co nieco do zarzucenia. Bo np. w prisonie w drugim sezonie troche nie wiadomo skad nagle jakis zbieg okolicznosci ratuje (znowu) micheala. Troche za bardzo naciagane, ale nie zmienia to faktu ze gdybym mial wszystkie odcinki od razu przy sobie to spedzil bym przed kompem tyle czasu ile potrzeba na jego polkniecie :D, bo inaczej nie da sie tego opisac. Faktycznie lost nie jest na tyle wciagajacy co prison, ale za to bardziej zakrecony co daje mu pare punktow :D. W sumie i jeden i drugi wedlug mnie to najlepsze seriale jakie kiedykolwiek wyszly (zaraz po modzie na sukces he he ;) losr 10/10 prison 10/10 :D

xerq

tia prison break wymiata racja ale od lostow leprzy jest supernatural wlasciwie to dwa naj seriale jakie mialem przyjemnosc ogladac polecam losci odpadaja;/

ocenił(a) serial na 10
karolek88_1989

A ja lubię losta i PB na równi... Chociaż na jeden raz ogladam więcej odc. LOSTa niż Prison Break, ale to nie dlatego, że PB jest mniej wciągający, bo jest chyba właśnie odwrotnie... Poza tym tych seriali nie powinno się porównywać, bo są zupełnie inne. :/