PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Lost jest o wiele wiele lepsze od skazanego ;]

mmtbg1992

to kwestia gustu..... mi tam si bardziej podoba PB :):):)

ocenił(a) serial na 4
mmtbg1992

Tego nie trzeba mówić. LOST jest oczywiście lepsze, bardziej dopracowane, rozbudowane fabularnie, ciekawiej opowiedziane itd. itp. Jednak na forum Prison Break lepiej o tym nie pisać, bo takie stwierdzenia i tak zburzy pół miliona napalonych na Wenta nastolatek.

ocenił(a) serial na 8
mmtbg1992

Przecież to są wogóle zupełnie inne seriale więc jak można je porównywać??

użytkownik usunięty
DarthNedo

Ja lubię pomidorową, a ty ogórkową. A teraz wytłumacz mi czemu ogórkowa jest lepsza. Ludzie kwestia gustu, poza tym po co to porównywać? Wolę Lost od PB, ale jak powiem, że Dexter jest lepszy od tych obu seriali to czy to coś zmieni? Po cholerę porównywać tak różne seriale.

http://www.northim.blox.pl

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
MastaBlasta

No, naprawdę, to jest beznadzieja. Czy nikt nigdy się tego nie nauczy na Filmwebie?! O gustach się nie dyskutuje. Jedni wolą to, drudzy tamto - proste, nie ma po co porównywać tych seriali, bo każdy jest inny (jak już ktoś przede mną wspomniał) - nie ma po co dyskutować..
Tak przy okazji ja wolę PB, ale nie ze względu na samego Wentwortha, jak to ktoś napisał, tylko po prostu pomysł jest bardzo ciekawy i fabuła z resztą również :)
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Mathias_13cool

Ja Was proszę. Nie porównujcie tych seriali. Toż to PB niegodne porównywania do niczego.