PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224877
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Moim zdaniem jest to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. Pokazuje potęgę umysłu oraz prawdziwą przyjaźń/miłość i odwagę.
Jedyne co mnie lekko denerwowało w tym serialu, zwłaszcza pod koniec to ta obojętność Michaela. Chyba każdy ją zauważył. Moim zdaniem twórcy powinni Michaelowi nadać więcej poczucia humoru.
No i jeszcze jedno. Jak dla mnie to zakończenie było genialny. Smutne, jednak śmierć głównego bohatera o wiele bardziej działa na emocje, niż zakończenie typu "wszyscy żyli długo i szczęśliwie".

VaSeSsO

nie

ocenił(a) serial na 7
VaSeSsO

Nie powiedziałbym, że to serial wszechczasów i dam głowę, że nie masz podstaw do wysuwania takich teorii. Poza tym trochę spojlerujesz - dla mnie bez znaczenia, ale powinieneś dać jakieś ostrzeżenie.

ocenił(a) serial na 8
VaSeSsO

nie jest to najlepszy serial wszech czasów. Gdyby skończył sie an 2 sezonie byłby jednym z najlepszych. Jest bardzo dobry, ale wiele mu brakuje do takich serial jak: Oz, spartacus, the shield czy supernatural.

ocenił(a) serial na 8
VaSeSsO

To obejrzyj sobie Spartacusa, to jest serial.

ocenił(a) serial na 7
marcin112

Boardwalk Empire ma wiekszą klasę niż Prison Break, jak dotąd nie zawiódł mnie, czekam na kolejne odcinki. PB nie jest zły, ale nie nazwałbym go dziełem tysiąclecia.