Prison break. Najlepszy serial jaki kiedykolwiek istniał ! Nie rozumiem jak może on mieć taką słabą ocenę? Komentują go chyba ludzie którzy w życiu go nie widzieli... Powinien mieć nonad 10. Każdy kto zacznie oglądać nie pożałuje, wręcz przeciwnie... No, chyba że ktoś jest kompletnym idiotą i nie potrafi niczego zroumieć w tym filmie.
Zapomniałem dodać. Najlepsze jest co prawda trzy pierwsze sezony, czwarty przy końcu już nie jest tak emocjonujący, na dodatek troszke smutny koniec.
zgadzam sie z przedmowca :) pamietam jak czekalem na kolejne odcinki i te emocje podczas ogladania. nie wiem, na ktorym miejscu bym uplasowal PB w swoim rankigu seriali ale napewno bylby on w top3, razem z dexterem i heroes'ami lub nip/tuck'iem :) pozdro dla fanow ;]
Hm prison jest znakomity, wg. serwisu imdb, ma ocene 9.1 na 10 - wg. mnie zasłużoną ! jak chcecie by serial miał wyższą ocene to zakładajcie konta na forach o PB i twórzcie tematy typu "wspomóż prison break'a"
dacie linka na filmweb i poproście by ludzie głosowali na 10 .. jedyny sposób - lecz niestety za pewne nikomu z wam sie nie chce więc jednak prison dalej pozostanie w top120, trudno;/