PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Najlepszy serial

ocenił(a) serial na 10

Prison break. Najlepszy serial jaki kiedykolwiek istniał ! Nie rozumiem jak może on mieć taką słabą ocenę? Komentują go chyba ludzie którzy w życiu go nie widzieli... Powinien mieć nonad 10. Każdy kto zacznie oglądać nie pożałuje, wręcz przeciwnie... No, chyba że ktoś jest kompletnym idiotą i nie potrafi niczego zroumieć w tym filmie.

ocenił(a) serial na 10
guru1298

Zapomniałem dodać. Najlepsze jest co prawda trzy pierwsze sezony, czwarty przy końcu już nie jest tak emocjonujący, na dodatek troszke smutny koniec.

guru1298

zgadzam sie z przedmowca :) pamietam jak czekalem na kolejne odcinki i te emocje podczas ogladania. nie wiem, na ktorym miejscu bym uplasowal PB w swoim rankigu seriali ale napewno bylby on w top3, razem z dexterem i heroes'ami lub nip/tuck'iem :) pozdro dla fanow ;]

ocenił(a) serial na 10
domingez_fz

Popieram! Mój ulubiony serial. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
darkopolo_pl

Hm prison jest znakomity, wg. serwisu imdb, ma ocene 9.1 na 10 - wg. mnie zasłużoną ! jak chcecie by serial miał wyższą ocene to zakładajcie konta na forach o PB i twórzcie tematy typu "wspomóż prison break'a"
dacie linka na filmweb i poproście by ludzie głosowali na 10 .. jedyny sposób - lecz niestety za pewne nikomu z wam sie nie chce więc jednak prison dalej pozostanie w top120, trudno;/

guru1298

na pewno nie jest to najlepszy serial jaki kiedykolwiek istniał. Fakt 1 sezon był świetny, oglądnąłem go chyba w 3 dni. Ale już w połowie 2 sezonu sobie odpuściłem. Nagromadzenie nielogiczności i głupot jakich nie widziałem chyba w innym serialu.