PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224877
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ja jestem wielki fanem tego serialu. Była to jedyny "tasiemiec", który mnie tak wciągnął i którego wszystkie odcinki znam praktycznie na pamięć. Naprawdę brakuje mi tego oczekiwania na nowy odcinek, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Piąty sezon zepsuł by tylko (moim zdaniem genialne, choć smutne) zakończenie sezonu 4, a po za tym jak już ktoś wcześniej napisał, to 5 sezon o czym miałby być ?

VaSeSsO

Trudno mowic o PB jak o tasiemcu. To tylko 79 odcinków w 4 lata :)

ocenił(a) serial na 8
VaSeSsO

Prison to nie tasiemiec. CSI i Breakout Kings to są tasiemce. Prison był genialny przez 4 sezony i następny jest niepotrzebny. Ewentualnie kiedyś jakiś spin - off z nawiązaniem czy coś w tym stylu, ale nie taki jak w wymienionym wcześniej BreakOut Kings z T-Bag.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
mark1618

dla mnie należy się 5 sezon genialny serial wciąga jak nie wiem :)

ocenił(a) serial na 9
eboue8

"Tylko" 9, bo z czasem coraz bardziej przymulał. Czwarty sezon do siebie mnie w ogóle nie przekonał, ale pierwszy i drugi to najbardziej tzymający w napięciu serial jaki widziałem . Dla mnie mógłby się zakończyć po 1. lub 3. sezonie równie dobrze. Dokręcanie czegokolwiek to już by była kpina.

Cyanide776

Serial był genialny przez pierwszy sezon, później to już była tragedia. Wytrzymałem do początku trzeciego sezonu chyba. Każdemu polecam pierwszy sezon i to głównie za pomysł, oryginalność i niesamowite postacie drugoplanowe. Później jest ogromny spadek, brak pomysłów, powtarzalność, idiotyczna fabuła i coraz bardziej wyraźny brak aktorskich umiejętności Millera. Oczywiście to tylko moje zdanie, nie chce nikogo obrażać, nie zmienia to jednak tego że się dziwię ilu się to ludziom podobało. Tragedia.