Operacja Michaela w Firmie
Czytałem , któryś post, gdzie było napisane, że Michaela leczyli najlepszymi technologiami i sposobami i teraz umiera na końcu
Otóż nie był leczony najlepszymi sposobami wtedy w Firmie u generałA kRANTZA, jak miał raka mózgu (pamiętam ten odcinek) - jakaś lekarka powiedziała Sarze, że to jest jedna z najlepszych metod leczenia raka mózgu ale nie najlepsza (nie pamiętam co dokładnie powiedziała), tak więc chciałem to sprostować.
można się czepić , że za dużo zmartwychwstań było w ostatnich odcinkach: Generał Kratnz, Matka Michaela, i inne fragmenty seriali.
Według mnie ten serial był najlepszym serialem, który oglądałem do tej pory, co świadczy ocena o nim na tym portalu i nie tylko.
i jeszcze jedno: mogli bardziej uśmiercić Michaela na końcu (w szpitalu jak umiera a przy nim wszyscy którzy przy jego boku byli przez cały czas, a tak to trochę zespuli zakończenie)
Nie wyobrażam sobie 5 serii, jeśli nakręcą, ten serial trafi wizerunek bardzo dobrego serialu.
Pozdrawiam wszystkich, którtzy oglądali ten serial do końca
W takim razie oglądałeś bardzo mało seriali lub po prostu nie te co trzeba ;)
Wystarczy włączyć dowolny serial ze stajni HBO, żeby się przekonać, że Prison Break to tandeta.
Mam HBO 1 i 2 nie ma tam jakiś najlepszych seriali, nie powiem niektóre są dobre,
swoją drogą chyba jeszcze nie dorosłeś do dobrych seriali
No teraz to poleciałeś konkretnie, przecież HBO wyprodukowało najlepsze seriale! Nie to żebym sugerował się rankingami, ale to czołówka w prawie każdym. Nie wiem co leci na kanałach HBO, bo nie o tym mówiłem. Mówiłem o produkcji, a nie o tym co puszczają. Swoją droga swoje produkcje na pewno zamieszczają w swojej ramówce ;)
Tak, żeby nie być gołosłownym to tu masz kilka tytułów:
- The Wire
- The Sopranos
- Six Feet Under
- Band of Brothers- tutaj w współpracy z BBC
Wszystkie powyższe produkcje biją Prison Break na głowę. A to na prawdę tylko niektóre tytuły.
Co do mojego wieku to darujmy sobie ten wątek Panie Dojrzały, bo to tylko na uśmiech politowania z mojej strony zasługuje. ;)
nie zgrywaj takiego maczo na tym forum, że niby znasz wszystkie seriale, bo każdy ma swój gust i swoje seriale, ty lubisz seriale na HBO a ktoś inny prisona panie Maczo
Jak brakuje argumentów to można tak...
1. Nie jestem "maczo".
2. Nie oglądałem wszystkich seriali.
3. Każdy ma swój gust i swoje seriale, ale to nie znaczy, że nie można na ten temat dyskutować.
Napisałeś, że PB to najlepszy serial jaki dotychczas oglądałeś. Ja znam wiele lepszych seriali i po tym właśnie stwierdziłem żeś mało ich oglądał. A że się nie odniosłeś do żadnego z wymienionych tytułów wnioskuję, że tak faktycznie jest, bo stwierdzenie, że PB to najlepszy serial to niemal bluźnierstwo.
Może i masz racje, są lepsze seriale od Prisona, ale każdy ma swoje zdanie na ten temat, jeden będzie mówił że dany serial jest lepszy od Prisona, a drugi powie że tak nie jest ; rzecz gustu co komu się podoba, z mojej strony mogę powiedzieć, że wiele seriali oglądałem na HBO lecz nie specjalnie mi one przypadły do gustu
Każy ma swoje zdanie, tyle na ten temat
W którym miejscu ja je porównuje? Ja tylko subiektywnie stwierdzam, który jest lepszy/ciekawszy. Po prostu rozśmieszył mnie fakt, że Prison Break to najlepszy serial ever i wymieniłem kilka zdecydowanie lepszych. ;)
Zakończenie nie było aż takie złe, a wręcz przeciwnie... ponadto wszystko okaże się w odcinkach 23-24 (zamykających serial)
no przecież 23 i 24 odc.
THE FINAL BREAK(pokarze losy naszych bohaterow,jak dzosło do śmierci SCOFIELDA,losy MAHONE itd.
W telewizji SKY 1(bodajże 26 maja)obserwoj strony o serialu pb tam wszystko znajdziesz.
Pzdr
Zakończenie nie było złe, myślałem, że bardziej je spaprzą. A co do najlepszego serialu : moim zdaniem "Twin Peaks".
SPOJLERY
Mistrzu ten serial stracił swój wizerunek tym, że I sezon nietrwał 12 odcinków. Wprowadzenie wątku "Firmy" sprawiło, że z 8 ten serial spadł u Mnie na 6. Nawet w LOST tylu ludzi nie zmartwychwstaje, a podróże w czasie bardziej mi podchodzą niż bracia, którzy nie są braćmi, martwi rodzice którzy żyją, nawracający się źli gliniarze, sprawiedliwość dosięgająca "tych złych", i niezliczona ilość scen pt."czy uda mu się wyjść z tego pomieszczenia?". Litości, pomysł na serial był rewelacyjny, ale mówię wystarczyłoby 12 odcinków.
P.S Przypomina mi się taki tekst u mnie na gegrze jak nauczyciel powiedział: "Wiecie, że Sara żyje?", a na to widz Polsatu z drugiej ławki odpowiedział "To ona umarła?". Myślę, że to najlepsze podsumowanie tego serialu:P (Polsat nadawał odcinki chyba z sezonowym opóźnieniem-takie wyjaśnienie:P)