PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Witam. Wczoraj zasiadłem sobie na Prisonie i drugim okiem miałem pisać zadanie nie świadomy tego, że to ostatni odcinek. I powiem krótko, zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Fakt,że ostatni sezon z tą Scyllą bardzo naciągany i kiczowaty , ale pożegnanie było w stylu pierwszego sezonu. Wcisneło mnie w fotel i poczułem to dziwne uczucie " o kurczę, a co się stanie dalej?" zupełnie jak na początku ;) Myślę, że było to godne pożegnanie tego serialu.

hitmancode47

A i skąd się wziął tam Kellerman ? Myślałem, że on nie żyje.

hitmancode47

Mam dokładnie takie samo zdanie. Poczułam się jak za starych, dobrych czasów.

hitmancode47

Po obejrzeniu tego odcinka też myślałem, że to już koniec. Ale okazuje się, że jednak nie. Mają być jeszcze dwa odcinki, w których chyba pokażą, co się stało z Gretchen i chyba Sarę aresztują za zabicie Christiny. No i pewnie wyjaśnią, dlaczego Michael umarł.

ocenił(a) serial na 10
hitmancode47

kellermam wrócił w końcu nie zastrzelili go:-) maja być jeszcze ze 2 odcinki ale nie wiem czy wyemituje je polsat,nie bedze pisac co sie bedzie działo trzeba to zobaczyć:-) ale ryczałam w ostatnim odcimku eh szkoda ze to juz koniec tego serialu

sonnenEW

Dokladnie :(
A najgorsze bylo to, ze nie mialam pojecia ze to ostatni odc.
Ten serial jest boski. Pierwszy sezon arcydzielo, pozniej juz sie przyzwyczaja do atmosfery lecz i tak dalej trzyma w napieciu :)
Wczoraj strasznie ryczalam, przykre jest to ze umarl.
Ale przeciez on byl chory i pewnie przez to. Przeciez leciala mu krew z nosa jak kiedys, wiec macie odpowiedz

ocenił(a) serial na 9
paulla4

Ja cały czwarty sezon obejrzałam jakieś trzy tygodnie temu, ale wczoraj też oglądałam ten odcinek na polsacie :) Jeden z najlepszych z czwartego sezonu moim zdaniem.
Zwłaszcza w świetny sposób pokazali te wydarzenia 4 lata później. A jak wszyscy spotykają się przy grobie Michaela to już w ogóle :(
I na jego grobie cytat Gandhi'ego: "Be the change you want to see in the world" (zdjęcie: http://blogs.gamefilia.com/files/imce/u18103/michael_scofield_grave.jpg ). W pierwszym odcinku pierwszej serii Michael powiedział te słowa... W każdym razie, bardzo pasuje ten cytat do Michaela.

A co do jego śmierci, to bezpośrednią przyczyną nie była choroba. Ci, którzy nie widzieli, zobaczą to za tydzień.

ocenił(a) serial na 10
hitmancode47

racja mogloby sie wydawac ze nawrocila sie choroba a jednak inaczej zginal. Zapewne tak jak by chciał:-(