Cześć. Wpadłem na taki pomysł : zróbmy petycję, w której cały świat będzie mógł się podpisać, o zrobienie 5 sezonu prison break. Nigdy takiego czegoś nie robiłem, ale liczę na to, że są tu osoby obeznane w te klocki. Taka petycja nie istniała, więc nasza byłaby pierwsza. W sumie to co nam szkodzi, zawsze warto spróbować.
I o czym miałby być ten piaty sezon? Jeśli to ma być przeciąganie serialu na siłę, to to dobrze nie wyjdzie. Już sam czwarty sezon nie był tak dobry jak np. pierwszy czy drugi, które moim zdaniem były najlepsze, z naciskiem na pierwszy (chociaż patrząc na całość to III też AŻ taki zły nie był). Nie wyobrażam sobie piątego sezonu. Michael nie żyje, bez niego nie ma sensu.
Piaty sezon miałby być jak Michael ucieka z trumny ? Jakoś pewnie by uciekł bo jest strasznie inteligentny ;) a tak całkiem poważnie to nie ma co kontynuować serialu bez Michaela . To by było bez sensu ... Serial się skończył wg mnie sezon 3 i 4 to spadanie w dół i z całym szacunkiem dla renomy serialu dobrze że się skończył
haha rozwaliłaś/eś mniee tym uciekaniem Michaela z trumny:P:P HAHA
A tak serio, to bardzo żałuję, że serial się skończył, jeszcze bardziej żałuję, że uśmiercili Michaela, ale również nie przychodzi mi głowy, co mogłoby się dziać w 5 sezonie. Mimo, że bardzo chciałabym, żeby serial trwał, to nie widzę szansy ani możliwości na jego kontynuację. Nawet jeśli Michael by nie umarł, to nie wiem co mogłoby dalej się dziać... Znowu trafia do więzienia i planuje ucieczkę? Po dwóch razach byłoby to trochę przegięcie:P