Obejrzałem je i szczerze mówiac mam mieszane uczucia... pierwszy jest strasznie chaotyczny i ciężko połapać się w wątkach, drugi już nieco lepszy no i kończy się w takim momencie, że trzeba zobaczyć co dalej :D Przede wszystkim zaczyna pokazywać, w jaki sposób Scofield zaczyna używać tatuaża i to jest ciekawe. Mam pytanie do tych, co oglądali już całość: czy waszym zdaniem ten serial jest potem ciekawszy, czy też może pierwsze odcinki są dokładnymi reprezentantami całej serii?
calosci jeszcze nie bylo...dopiero 13 odcinek polecial i jest przerwa do marca :/
a serial z odcinka na odcinek coraz ciekawszy szybka akcja wiele jej zwrotow...wszystko powoli sie wyjasnia...wiec obejrzyj wszystkie odcinki a pozniej osadzisz calosc :]
mnie sie serial b.podoba :]
Serial jest WSPANIAŁY!!Dynamiczna, bardzo dynamiczna akcja!!Serial 1000 razy lepszy od Lost.Trzeba obejrzeć wszystkie odcinki od 1 do 13(narazie)+Behind the walls, żeby wystawić ocenę.U mnie 10 z +.
A to dlaczego??Bo odważyłem się kilka razy skr4ytykować LOST-a??Jest jak najbardziej miarodajna.Obejrzyj a się przekonasz.
Sorry, ale to wtedy nie była krytyka tylko krytykanctwo :) Ale nie przejmuj się, Prison break mnie zaciekawił i obadam dalsze odcinki, prawdopodobnie całość (czyli to, co do tej pory pokazano). Pomysł z tatuażem uważam za świetny i jestem ciekaw, jak to się dalej potoczy :)
Czyli jednak jest miarodajna.Tylko oglądaj powoli bo to nie jest Lost;)Lepiej obejrzyj sobie po jednym odcinku bo możesz sie pogubić;)Pozdrawiam i życze szybkiego zasysania.
Jest miarodajna jeśli weźmie się wzgląd na to, do czego wcześniej przyrównywałeś "Lost" :) Choć Prison break jest bardzo różne od "Lost", to jednak porównując wrażenia z pierwszych 2 epków "Lost", jednak preferuję historię rozbitków, taki typ serialu najbardziej mi pasuje.