PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Poza top 100???

ocenił(a) serial na 10

Mówcie co chcecie, ale zważywszy na seriale jakie znajdują się w Top 100 uważam, że mimo wszystko PB powinien był się tam znaleźć. Myślę, że nie można nikogo zniechęcać do obejrzenia choćby pierwszego sezonu, a takie zaniżanie oceny przez pryzmat 4 serii jest nie fair wobec 1 czy 2.
BTW. Finał na plus. Ostatnie trzy odcinki obejrzałem ciągiem i nie nudziłem się, a bywało, że na jednym nie mogłem wysiedzieć. Mogło być oczywiście lepiej, ale zapowiadało się dużo gorzej.

ocenił(a) serial na 3
kondzio_87

Oczywiście, że sezon pierwszy dostałby wysokie noty. Wystarczy sobie przypomnieć gdzie PB był w rankingu po właśnie pierwszym sezonie. Sam wystawiłem 7 lub 8. Niestety zmieniło, się to. Z sezonu na sezon oceny spadały, u mnie skończyło się to oceną 3/10. Trzeba pamiętać, że ocenia się seriale jako całość, nie ma możliwości oceny poszczególnych sezonów.

ocenił(a) serial na 10
von_Vogt

1 seria genialna, 2 seria też kapitalna, 3 seria już dużo słabsza a 4... bez komentarza, pojawienie się Christiny i kellermana jest tak naciągane że aż żal dupe ściska no i fakt że lincoln okazuje się nie być bratem michaela, a najgorsze co mogli zrobić to zrobienie z T-Baga cioty w trzeciej i czwartej serii. Przynajmniej zakończenie było piękne.