Mówcie co chcecie, ale zważywszy na seriale jakie znajdują się w Top 100 uważam, że mimo wszystko PB powinien był się tam znaleźć. Myślę, że nie można nikogo zniechęcać do obejrzenia choćby pierwszego sezonu, a takie zaniżanie oceny przez pryzmat 4 serii jest nie fair wobec 1 czy 2.
BTW. Finał na plus. Ostatnie trzy odcinki obejrzałem ciągiem i nie nudziłem się, a bywało, że na jednym nie mogłem wysiedzieć. Mogło być oczywiście lepiej, ale zapowiadało się dużo gorzej.
Oczywiście, że sezon pierwszy dostałby wysokie noty. Wystarczy sobie przypomnieć gdzie PB był w rankingu po właśnie pierwszym sezonie. Sam wystawiłem 7 lub 8. Niestety zmieniło, się to. Z sezonu na sezon oceny spadały, u mnie skończyło się to oceną 3/10. Trzeba pamiętać, że ocenia się seriale jako całość, nie ma możliwości oceny poszczególnych sezonów.
1 seria genialna, 2 seria też kapitalna, 3 seria już dużo słabsza a 4... bez komentarza, pojawienie się Christiny i kellermana jest tak naciągane że aż żal dupe ściska no i fakt że lincoln okazuje się nie być bratem michaela, a najgorsze co mogli zrobić to zrobienie z T-Baga cioty w trzeciej i czwartej serii. Przynajmniej zakończenie było piękne.