PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Wytłumaczcie mi jedną rzecz jak ten serial nie moze być w top 100 a nawet top 10 a takie Mushishi może być zróbmy coś z tym zmieńmy to miejsce w rankingu co wy na to!!!

piterwm90

Fakt, to troche śmiech na sali.
prosty przykład w moim odczuciu serial Przyjaciele, jest jeden z lepszych, ale żeby dawac mu 2 miejce, wyzej niz niejaki House? WTF? Szkoda słow, nie rozumiem niektorych ludzi...
pzdr.

ocenił(a) serial na 9
piterwm90

bo ludzia podobał sie 1 i 2 sezon później bylo gorzej to pewnie wiara zaczęła dawać 1, kiedys był w top5

piterwm90

a ja nie rozumiem ludzi którzy mówią "jak taki serial może być tak wysoko, a mój ulubiony najwspanialszy tak nisko..." totalny debilizm... Śmieszy mnie jak wam się nie może pomieścić w tych waszych móżdżkach że widocznie ten film czy serial czy cokolwiek innego podoba się dużo większej grupie ludzi niż ten wg was najlepszy. Jeszcze gorsi są ludzie którzy "zakochani" w tym jednym filmie wszystkim wyższym w rankingu dają 1 nawet ich nie oglądając...
Zrozumcie wreszcie że wszystkim ludziom nie musi się podobać to co wam !!!

ocenił(a) serial na 10
13_Feniks

właśnie!! każdemu podoba się co innego! są ludzi którzy akceptują to że serial którego nie lubią jest wyżej w rankingach niż ten który oglądają, ale nie kłócą się na forach i nie obrażają ludzi którzy to oglądają, więc dajcie sobie spokój, jak wam się coś nie podoba to weźcie w ogóle się nie wypowiadajcie.