Wytłumaczcie mi jedną rzecz jak ten serial nie moze być w top 100 a nawet top 10 a takie Mushishi może być zróbmy coś z tym zmieńmy to miejsce w rankingu co wy na to!!!
Fakt, to troche śmiech na sali.
prosty przykład w moim odczuciu serial Przyjaciele, jest jeden z lepszych, ale żeby dawac mu 2 miejce, wyzej niz niejaki House? WTF? Szkoda słow, nie rozumiem niektorych ludzi...
pzdr.
bo ludzia podobał sie 1 i 2 sezon później bylo gorzej to pewnie wiara zaczęła dawać 1, kiedys był w top5
a ja nie rozumiem ludzi którzy mówią "jak taki serial może być tak wysoko, a mój ulubiony najwspanialszy tak nisko..." totalny debilizm... Śmieszy mnie jak wam się nie może pomieścić w tych waszych móżdżkach że widocznie ten film czy serial czy cokolwiek innego podoba się dużo większej grupie ludzi niż ten wg was najlepszy. Jeszcze gorsi są ludzie którzy "zakochani" w tym jednym filmie wszystkim wyższym w rankingu dają 1 nawet ich nie oglądając...
Zrozumcie wreszcie że wszystkim ludziom nie musi się podobać to co wam !!!
właśnie!! każdemu podoba się co innego! są ludzi którzy akceptują to że serial którego nie lubią jest wyżej w rankingach niż ten który oglądają, ale nie kłócą się na forach i nie obrażają ludzi którzy to oglądają, więc dajcie sobie spokój, jak wam się coś nie podoba to weźcie w ogóle się nie wypowiadajcie.