Niestety z tego co wiem, dzisiaj po 13 odcinku sezonu nastąpi przerwa w emisji serialu. Jego miejsce w ramówce zajmie serial Bestia(13 odcinków). Możliwe, że jest to podyktowane słabnącym zainteresowaniem serialu. Szkoda:(
Do marca. Polsat leci w kulki wg mnie, żeby w środku sezonu przerywać emisję na parę miesięcy :/ Bestię będę oglądał, przynajmniej 1-szy odcinek, ale wygląda to tak, że próbują żerować na śmierci Swayze'go póki nie minęło zbyt wiele czasu :/
Pod koniec dzisiejszego odcinka pojawiła się wiadomość, że wznowienie emisji nastąpi w marcu. Dokładniej to będzie chyba 7 marca(jeżeli wznowią go zaraz po zakończeniu Bestii). Niestety trochę czasu trzeba poczekać, ale pomiędzy drugim i trzecim sezonem było dłużej.
jak tak się boją niskich wyników oglądalności to niech chociaż przesuną na późniejszą godzinę - tak się przecież robi, nikt nie przerywa serialu w środku sezonu
Tak tylko polsat jest taki durnowaty, i do tego wyswietla serial raz w tygodniu o godz 20 gdzie wcale nie jestem w domu bo to wkoncu niedziela dzien wolny i nie kazdy wtedy siedzi przed telewizorem. Moga to puszczac tak jak house'a w srody i czwartki o 20, wtedy akurat mozna objerzec po ciezkim dniu pracy. Tyle ze wtedy bym musial obejrzec to albo to :P
Ale i tak wole kosci ktore zaraz sie zaczna :D