PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224919
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ranking

użytkownik usunięty

Nie rozumiem, dlaczego "Prison Break" jest tak wysoko w rankingu. Przecież jedynie 2 sezony były na jakimś poziomie. Przy trzecim się załamałem, mimo że zapowiadał się ciekawie. O czwartym się nie wypowiem bo nie oglądałem, ale z tego co czytałem jest jeszcze gorzej.
A takie "Z Archiwum X", które świetność i bardzo wysoki poziom utrzymało o wiele dłużej, nagle z niewiadomych przyczyn zaczęło gwałtownie spadać. Jak kiedyś było na 16 miejscu, teraz jest hen daleko na pozycji 60. Kolejny zmasowany atak dzieci neo?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
krysti15miszcz

Nie rozumiem skąd taka agresja w Twojej odpowiedzi. Wyraziłem jedynie swoją opinię, do czego mam prawo, nie obrażając przy tym nikogo. Więc o co chodzi? Zwracanie się do mnie per "debilu" jest tu, więc trochę nie na miejscu. Możliwość wyrażania własnej opinii gwarantuje mi konstytucja, więc wypraszam sobie epitetów jakimi zostałem określony.
Chętnie podyskutuję, lecz proszę o nieobrażanie drugiej strony.
Nie skorzystam również z propozycji obejrzenia bajki jaką są "Muminki", gdyż nie są to moje klimaty.

krysti15miszcz

Drogi użytkowniku krysti15miszcz. Z twojej wulgarnej wypowiedzi można wywnioskować, że masz pewne kompleksy (np. mniejszości) i nie powinieneś mieć dostępu do forów publicznych. Swoją drogą to tobie przydałoby się oglądanie "Muminków". Może stałbyś się mniej agresywny.

ocenił(a) serial na 10

Fakt 1 i 2 seria była the best, następne zaczęły się psuć, ale mimo wszystko Skazany i tak utrzymuje swój poziom i jest super filmem choć może różni się swoją jakością od początku produkcji. A co do ''Z Archiwum X" to flaki z olejem i ciągnięcie tego nie ma sensu.