PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

pomijam fakt ze po Sarze, wskrzesili do życia Kellerman co było już lekki absurdem. To wytłumaczcie mi jakim cudem Sara trafiła do więzienia? Przecież wszyscy podpisywali papiery o ułaskawieniu. Szkoda ze uśmiercili Michaela (wymówki ze nawrót choroby są trochę z pupki wzięte) cóż i tak serial jest wielki (przynajmniej jak dla mnie). Pozdrawiam wszystkich fanów "Prison Break"

ocenił(a) serial na 10
gosuralf

Sara w więzieniu - trochę beznadziejnie.
Michael umiera na raka - to można chyba tylko wywnioskowac po odcinku 04x22, ponieważ mam nadzieję, że odcinki na dvd pokażą, że Michael zginął w inny sposób. Ta choroba mnie nie przekonuje.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
gosuralf

przyjzyj sie dokladnie w 22 odcinku jak podpisywali, ze ona nie miala w reku nawet dlugopisu tylko gapiła sie na ta kartke...

ocenił(a) serial na 10
ACEe

długopis leżał przy niej ale nie miała go w ręku, może podpisała ten papierek lub nie...

supernatural78

chyba cos mnie ominelo?? w jakim wiezieniu??

Krywolcia

no dokładnie, w jakim więzieniu ??? dopiero co obejrzałem ost odcinki i nie widziałem Sary za kratami ani przez moment, kiedy ? gdzie ?

ocenił(a) serial na 10
Krywolcia

omawiamy kwestie dwóch dodatkowych odcinków, które wyemituje Brytyjska stacja :)

gosuralf

aha, chyba ze tak, a można wiedzieć skąd macie te informacje ? wiadomo coś więcej ? bo do lipca trochę dużo czekania xD

13_Feniks

spoiler!!!

ja czytałam, że ona zabije matke Michaela i pójdzie do więzienia a Mike zgninie próbując ją uratować;((((

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

Coś czytałem, że odcinki będą wyemitowane w angielskiej stacji 26 maja o 22.

PS. Pamięta ktoś może ile lat miał Michael jak zachorował? (była o tym mowa w jednym odcinku).

milten18

31

to było w 7 odcinku w kasynie:) w Las Vegas:)

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

Dane z nagrobka:
10.08.1974 - 11.04.2005 (niecałe 31 lat)

milten18

całe,,,
w USA najpierw pisze sie miesiąc a później dzień czyli Mike żył dokładnie 31 lat i 27 dni, no chyba że coś pomyliłam,,,

ocenił(a) serial na 10
Salvamee

przyznaję Ci rację, w USA rzeczywiście najpierw wpisuje się miesiąc/dzień/rok
ale co do daty urodzenia (samego roku) coś mi tu nie gra...scenarzyści nie mogli się zdecydować w którym roku urodził się Michael , czy w 1976 czy 1974

PS:w tym serialu detale są tak często zmieniane z odcinka na odcinek że czasem trudno się połapać o co kaman

ocenił(a) serial na 9
ACEe

ale o co chodzi? wlasnie obejrzalam odcinek 22. przy grobie Michaela wszyscy spotykaja sie po czterech latach od czasu podpisania papierkow. Sara ma sie dobrze i Michael Jr. rowniez.

Zaneta78

I co tu się dziwić ,że polska tak słabo rozwiniętym krajem jest .
Wystarczy spojrzeć na fora jak zasiane są debilami .
To już trzeba na serio coś z głową mieć nie tak tworząc takie posty i im podobne .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Tibn

rozumiem, ze ta uwaga jest skierowana do mnie, bo pojawila sie jako bezposrednia odpowiedz na mojego posta. mialam na mysli to, ze Sary w wiezieniu nikt nie pokazywal w odcinku 22, wiec nie wiem skad ktos mogl sobie dorobic historie, jakoby Michael probowal ja z niego wyciagac i tam zginac. no chyba, ze wiecie co sie stanie w tych dwoch odcinkach, ktore maja sie rzekomo ukazac, a pokazujacych wydarzenia z ostatnich 4 lat po podpisaniu uniewinnienia. tylko po co w takim razie scena z krwawiacym z nosa Michaelem i wiele mowiaca mina Sary na plazy?

Zaneta78

Przepraszam ale nie do ciebie tylko do tych co sieją te ploty które nie wiadomo czy będą 100% prawdą pozdrawiam ...

ocenił(a) serial na 8
Zaneta78

Chodzi o extra odcinki, które NBC czy ABC (nie pamietam,która tv wykupiła prawa do emisji) wyemituje we wtorek za dwa tygodnie. Akcja ma m-ce po zakończeniu PB, a przed epilogiem (4 lata później, w odc.22). Sara trafi do wiezienia za zabójstwo Christiny Scofield (bezsens), zostanie aresztowana podczas ślubu z Michaelem. Po raz kolejny OKLASKI dla scenarzystów :)