pomijam fakt ze po Sarze, wskrzesili do życia Kellerman co było już lekki absurdem. To wytłumaczcie mi jakim cudem Sara trafiła do więzienia? Przecież wszyscy podpisywali papiery o ułaskawieniu. Szkoda ze uśmiercili Michaela (wymówki ze nawrót choroby są trochę z pupki wzięte) cóż i tak serial jest wielki (przynajmniej jak dla mnie). Pozdrawiam wszystkich fanów "Prison Break"
Sara w więzieniu - trochę beznadziejnie.
Michael umiera na raka - to można chyba tylko wywnioskowac po odcinku 04x22, ponieważ mam nadzieję, że odcinki na dvd pokażą, że Michael zginął w inny sposób. Ta choroba mnie nie przekonuje.
Pozdrawiam
przyjzyj sie dokladnie w 22 odcinku jak podpisywali, ze ona nie miala w reku nawet dlugopisu tylko gapiła sie na ta kartke...
długopis leżał przy niej ale nie miała go w ręku, może podpisała ten papierek lub nie...
no dokładnie, w jakim więzieniu ??? dopiero co obejrzałem ost odcinki i nie widziałem Sary za kratami ani przez moment, kiedy ? gdzie ?
omawiamy kwestie dwóch dodatkowych odcinków, które wyemituje Brytyjska stacja :)
aha, chyba ze tak, a można wiedzieć skąd macie te informacje ? wiadomo coś więcej ? bo do lipca trochę dużo czekania xD
spoiler!!!
ja czytałam, że ona zabije matke Michaela i pójdzie do więzienia a Mike zgninie próbując ją uratować;((((
Coś czytałem, że odcinki będą wyemitowane w angielskiej stacji 26 maja o 22.
PS. Pamięta ktoś może ile lat miał Michael jak zachorował? (była o tym mowa w jednym odcinku).
całe,,,
w USA najpierw pisze sie miesiąc a później dzień czyli Mike żył dokładnie 31 lat i 27 dni, no chyba że coś pomyliłam,,,
przyznaję Ci rację, w USA rzeczywiście najpierw wpisuje się miesiąc/dzień/rok
ale co do daty urodzenia (samego roku) coś mi tu nie gra...scenarzyści nie mogli się zdecydować w którym roku urodził się Michael , czy w 1976 czy 1974
PS:w tym serialu detale są tak często zmieniane z odcinka na odcinek że czasem trudno się połapać o co kaman
ale o co chodzi? wlasnie obejrzalam odcinek 22. przy grobie Michaela wszyscy spotykaja sie po czterech latach od czasu podpisania papierkow. Sara ma sie dobrze i Michael Jr. rowniez.
I co tu się dziwić ,że polska tak słabo rozwiniętym krajem jest .
Wystarczy spojrzeć na fora jak zasiane są debilami .
To już trzeba na serio coś z głową mieć nie tak tworząc takie posty i im podobne .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
rozumiem, ze ta uwaga jest skierowana do mnie, bo pojawila sie jako bezposrednia odpowiedz na mojego posta. mialam na mysli to, ze Sary w wiezieniu nikt nie pokazywal w odcinku 22, wiec nie wiem skad ktos mogl sobie dorobic historie, jakoby Michael probowal ja z niego wyciagac i tam zginac. no chyba, ze wiecie co sie stanie w tych dwoch odcinkach, ktore maja sie rzekomo ukazac, a pokazujacych wydarzenia z ostatnich 4 lat po podpisaniu uniewinnienia. tylko po co w takim razie scena z krwawiacym z nosa Michaelem i wiele mowiaca mina Sary na plazy?
Przepraszam ale nie do ciebie tylko do tych co sieją te ploty które nie wiadomo czy będą 100% prawdą pozdrawiam ...
Chodzi o extra odcinki, które NBC czy ABC (nie pamietam,która tv wykupiła prawa do emisji) wyemituje we wtorek za dwa tygodnie. Akcja ma m-ce po zakończeniu PB, a przed epilogiem (4 lata później, w odc.22). Sara trafi do wiezienia za zabójstwo Christiny Scofield (bezsens), zostanie aresztowana podczas ślubu z Michaelem. Po raz kolejny OKLASKI dla scenarzystów :)