PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224062
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

SPOILER!!!

ocenił(a) serial na 8

Czemu Michael umarł? :((

NaomiClark_

ej własnie ;( o co w tym chodzi :( kurde.. ; / myslałam ze to sie dobrze wsyztsko skonczy.. i będą szczęscliwi.. ; /

ocenił(a) serial na 7
Alicjaz7

Nawrót pewnie.
Smutne, ale przynajmniej... Mało amerykańskie. Niby wszystko dobrze, a jednak nie wszystko. Moim zdaniem lepiej, że tak to skończyli.

NaomiClark_

Smutne zakończenie wielkiego serialu, aż łeska w oku się zakręciła :(.

leniolp

Prawdopodobnie Michael miał nawrót choroby (nowotworu) i z tego powodu zmarł.

NaomiClark_

Kurde..myślałem że to już koniec i wszedłem na wikipedie na Scofielda i
wiem że (SPOILER) nie umarł z powodu choroby...skąd miałem wiedziec??
Jeszcze beda chyba 2 odcinki co było miedzy tymi 4 latami...Kurde myślalem
ze to juz koniec!

ocenił(a) serial na 10
Anakin_Skywalker

Ogladalam to w wakacje, ryczalam jak nienormalna, otoz. Michael z Sara wzieli slub i na tym slubie wpadla policja i zabrala sare za zabojstwo Christiny ( mamy Michaela) i trafila do wiezienia dla kobiet. A wiedzieli ze to sara z nagrania z kamery . Michael nie pozwolil zeby sara byla w wiezieniu dla kobiet wiec wymyslil ze ja uratuje a w tym wiezieniu jeszcze byla ta czarna,.. nie pamietam jak ona sie nazywala. I Michael mial otworzyc drzwi i wyjsc razem z sara ale niestety przewidzial ze to sie nie uda i musial zlaczyc dwa kable zeby sara otworzyla drzwi. Sory za bledy

ocenił(a) serial na 7
duudaaxd

duudaaxd - Gretchen. Jakoś tak "ta czarna". Można dokładniej i "po polsku"? Bo się nie mogę do końca połapać, co tak właściwie się stało.

ocenił(a) serial na 10
arazaziel_666

W dzisiejszym odcinku na samym koncu Sara kupowala cos na targu. :D I miala blizne.
Sara zabila christine mame michaela i bylo to nagrane na tasmie (kamera ) w tym budynku, Zlapali sare na jej weselu. Ona byla juz chyba w zaawansowanej ciazy. Trafila do wiezienia dla kobiet i tam ja bily kobiety wiezniarki i sara zauwazyla na stołówce Gretchen. Byla w tym wiezieniu taka "sekta" Rodziny i Sara zeby miec bezpieczenstwo trafila tam i musiala przejsc taki jak by test i jej wypalono wzor weza czy cos podobnego i z tad ta blizna. W czasie gdy Sara byla w wiezieniu Michael wraz z chlopakami opracowywali odbicie Sary. Michael przychodzil do Sary dawal jej znaki np. Tulipana i mowil jej szyframi bo byli podsluchiwani. Michael byl na badaniach i mial nawroty choroby po matce.Nagral video dla sary jak by nie przezyl i dal aleksowi. I gdy mialo byc odbicie sary Michael mial otworzyc drzwi za pomoca karty zrobionej ale nie udalo sie i wytlumaczyl sarze, ze on musi otworzyc samemu drzwi a Sara wyjdzie i ucieknie. Michael zlaczyl dwa kable co porazilo go i otworzyly sie drzwi. Probowalam jak najdlokladniej

ocenił(a) serial na 10
duudaaxd

http://www.youtube.com/watch?v=w2wnrTwJFaE&feature=related

Tu znalazlam kawalek odcinka

użytkownik usunięty
duudaaxd

generał powiedział na końcu coś po łacinie - co to znaczyło????????

ocenił(a) serial na 10

ze sarze zagraza niebiezpieczenstwo i ze musi ja ratowac , a tak na prawde general rozkazal ja zabic. A jeszcze byla proba zabojstwa sary wsypali jej cos do jedzenia

ocenił(a) serial na 10
duudaaxd

ale probowala ja uratowac Gretchen i pomogla jej sie wydostac .

ocenił(a) serial na 5
duudaaxd

Może masz informacje, ale choćby człowiek próbował się czegoś z nich dowiedzieć, to nieźle się nagłowi... Bez obrazy, ale znaki interpunkcyjne i poprawna składnia chyba są Ci nieco obce... Nieźle się można namęczyć czytając Twoje wypowiedzi.
To nie ze złości, lecz czysto pomocne info ;)
Ale dzięki za opis odcinka.

powiedział samper paratus - zawsze gotów.

NaomiClark_

to nie koniec jeszczed 2 odcinki (dziś był 79 a ogółem jest 81)

ocenił(a) serial na 10
pablo0510

tak tak , ale ja strescilam 2 odcinki. W jednym oni szykuja odbicie sary i Michael dowiaduje sie od generala ze chca zabic sare, a w drugim ucieczka sary

NaomiClark_

http://www.filmweb.pl/f520788/Skazany+na+%C5%9Bmier%C4%87+Ostatnia+ucieczka,2009

Korzystajcie z filmweb'u a wszystko będzie prostsze.