PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224877
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

SPOILER

ocenił(a) serial na 10

SPOILER, SPOILER, SPOILER
Ryczałam na ostatnim odcinku jak bóbr. Zresztą już na 3 od konca kiedy wszyscy szli na grób Michaela. Wolałabym zakończenie, w którym Michael żyje. Ale i tak serial arcydzieło. Szkoda, ze juz koniec.

ocenił(a) serial na 10
Olina6672

Dokladnie, ja tez plakalam :) Megaciekawy serial! Kazdy odcinek trzymal w napieciu do ostatniej sekundy :) <3

ocenił(a) serial na 10
Olina6672

Ja czasem jak sobie przypomnę to zakończenie to nadal potrafię się rozpłakać :) Takiego zakończenia zdecydowanie się nie spodziewałam. Akurat jak się wszystko ułożyło, pięknie i cudnie, cała rodzinka w komplecie i nagle się okazuje, że bez Michaela ;( Ale i tak kocham ten serial :) Jeden z moich ulubionych ♥♥♥

ocenił(a) serial na 10
Alicja94

Mi na samą myśl o koncówne dalej łzy do oczu napływają. Zgrałam sobie na mp4 3 ostatnie odcinki :D. W ogóle to całą pierwszą noc po ostatnim odcinku śniło mi się, jak Michael idzie w moją stronę i mówi, że "tak już musi być, tak będzie lepiej", w tle leci na piosenka co szła jak pokazywali akcje "4 lata później" , po czym Michael umiera na moich oczach...całą noc się z tym męczyłam bo non stop się ta sytuacja powtarzała :/ Kocham ten serial! ♥

ocenił(a) serial na 10
Olina6672

Śmierć Michael'a i Marka Greena z ER - dla mnie to dwa najbardziej poruszające momenty w historii wszystkich amerykańskich seriali jakie miałem przyjemność oglądać. Będę to powtarzać do znudzenia - dla mnie to absolutny numer 1 wśród seriali (ever).