Tak jak w temacie, dlaczego bracia mają różne nazwiska?
Wentworth Miller nie zgodził się grać postaci, która ma Burrows na nazwisko. A wcześniej było już nakręconych kilka scen z Purcellem, dlatego każdy dostał inne. Podobno scenarzysta myślał, że nikt nie zauważy.
jesli sie nie myle, to wzielo sie to stad, gdyz lincoln dostac nazwisko po ojcu Aldo Borrows, natomiast Michael jako drugi syn, ktorego ojciec generalnie nie poznal, otrzymal panienskie nazwisko matki. w koncu michael byl malenki gdy ojciec ich zostawil. a moze jeszcze nawet sie nie urodzil? tego problemu scenarzysci do konca nie wyjasniaja. a poza tym mysle ze ten zabieg o jest o tyle korzystnijszy w aspekcie serialu,iz przez pierwsze parych odcinkow pierwszej serii mozliwe staje sie, aby nikt ich nie skojarzyl jako braci. w koncu przypomijcie sobie ze wychodzi to na jaw nieco pozniej :)
oni mają inne nazwiska no bo patrz : w swoim ostatnim wywiadzie Amaury Nolasco wyraźnie stwierdza ze akcja 13 epizodu 3 sezonu dzieje sie 3 miesiace po wydarzeniach z 1 sezonu więc Maricruz swobodnie moze nosic tą ciążę .Rozumiesz teraz ?
a Ty z choinki się urwałaś..zjawiłaś się z nikąd i komentujesz wszystko co popadnie
Co tak sie do dziewczyny przyje..ałeś ?! Niech sobie pisze co chce :P Sweetblondi fajny avatar :D
no fajny fajny...widzisz..jakby naprawdę tak wyglądała jak na avatarze to byłbym milszy
skoro nie robisz sobie jaj to jak mi sie udalo tu zarejestrowac skoro nie mam tego paszportu?? >>>> (cos krecisz) :)
oj chyba to ty mnie wkrecasz :) nie ladnie ...
Pytanie do wszyststkich : Czy trzeba miec jakis paszport polsatu aby tu pisac???
teraz już wiem Sweetblondi....jesteś piszącą prowokacją...chyba że się mylę..to wtedy pasujesz tylko na casting do cyrku na Clowna
Jaka prowokacja?? czyja?? nie wiem o czym mowisz ...
PS wiecie co sprawdzalam w ncie i nie ma takiego czegos jak paszport polsatu jestescie straszne swinie...
Paszport Polsatu – dokument upoważniający do brania udziałów w konkursach, festynach, i innych imprezach Polsatu.
Paszport był swego czasu roznoszony w dużych ilościach przez listonoszy. Jeżeli jeszcze nie dostałeś, zaczep Krzysztofa Ibisza i grzecznie poproś.
Zdjęcie musi być wykonane bez uśmiechu, bez profilu, bez czapki, bez maski, bez włosów i bez ubrania.
Ps nie ma nic o filmwebie...