Nie jestem fanem tej szmiry, tak tylko przelecialem kilka odcinkow 4 sezonu zeby zobaczyc jaką kupę wam serwują scenarzysci ale mam pytanie - w jakich okolicznosciach T-Bag stracil rękę? ktoś był głodny czy co tam się konkretnie stało? xD
mówisz szmira-a nawet nie oglądałeś świetnego 1 sezonu tego serialu jeśli nie wiesz co się stało z ręką t-baga,mały człowieczku.Żeby w Polsce taki serial zrobili choć raz.......
Interesuje mnie tylko co się stało z jego ręką, reszta przy okazji - nie będę zakładał osobnego tematu żeby się żalić typu "szmira".
Przy okazji:
1sezon - 8/10 jedyny, który obejrzałem i gdyby na tym poprzestali nie byłoby tej całej "szmiry" ( to było 3 lata temu i nie pamiętam już nawet żeby w 1 sezonie stracił rękę)
2sezon - 2/10
3sezon - 1/10
4sezon - brak oceny bo jest w emisji
--------
suma sumarum i tak na zachętę wystawiłem temu serialowi 3/10
Przyznaję, że od któregoś odcinka drugiego sezonu praktycznie tego nie oglądam (na przewijaniu z ciekawości)
To się pożaliłem, ale jak już pisałem proszę kogoś żeby napisał co się stało z ręką Teodora, reszta nie w temacie spływa po mnie jak po kaczce.
W końcówce 1 sezonu, kiedy uciekali Bagwell skuł się kajdankami z Scofieldem. Pobiegli do jakiejś szopy zeby tych dwóch rozkuć, ( Bagwell połknął kluczyk). Najpierw Sucre chciał ich rozdzielić przecinakiem czy sekatorem. Nie dało się. WIęc sprytny Abruzzi chcąc rozerwać kajdanki i jednoczesnie się zemscic na T-Bagu za poderznięcie mu gardła wziął siekierę i pie*dolną mu w łapkę. Od tej pory Taddy jest jednoręki.
Ale potem poszedl do weterynarza i on mu ja zszyl.. wiec wtedy nie calkiem ja stracil
A stracil ja calkiem jak byl w jakims domu (juz niepamietam za bardzo o co w tym chodzilo) i taki straznik z wiezienia wyciagal mu szwy z tej reki bo go torturowal a pozniej przykul go do kaloryfera i wezwal policje i T-Bag zeby uciec musial sie pozbyc calkiem tej dloni...
Dzieki, dzieki tego akurat juz nie pamietam ;)
Tak z ciekawosci zapytalem bo z tego co widze w 4 sezonie w tym biurze ta łapa Teodora rzuca się w oczy ;]
Jak możesz oceniać 3 sezon skoro dokładnie nie oglądałeś pierwszego.
Nie oglądałeś ostatniego odcinka pierwszego sezonu (najlepszego) to jak możesz się wypowiadać
To że nie pamietam, nie znaczy ze nie ogladalem.(nie samym chlebem czlowiek zyje) Zresztą jakie to ma znaczenie :D
No widzisz jakos mogę ocenić co mi się podoba.
No duże ma znaczenie bo nie ocenia się czegoś co się nie oglądało.
Weż się nie wypowiadaj.Jak można zapomnieć ,że T-bag'owi Abruzzi odciął rękę.(Ja bym prędzej zapomniał jak się serial nazywa niż to)