PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224251
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

T-Bag

ocenił(a) serial na 3

Nie jestem fanem tej szmiry, tak tylko przelecialem kilka odcinkow 4 sezonu zeby zobaczyc jaką kupę wam serwują scenarzysci ale mam pytanie - w jakich okolicznosciach T-Bag stracil rękę? ktoś był głodny czy co tam się konkretnie stało? xD

Peter_Kurten

mówisz szmira-a nawet nie oglądałeś świetnego 1 sezonu tego serialu jeśli nie wiesz co się stało z ręką t-baga,mały człowieczku.Żeby w Polsce taki serial zrobili choć raz.......

ocenił(a) serial na 3
pawelnr01

Interesuje mnie tylko co się stało z jego ręką, reszta przy okazji - nie będę zakładał osobnego tematu żeby się żalić typu "szmira".

Przy okazji:

1sezon - 8/10 jedyny, który obejrzałem i gdyby na tym poprzestali nie byłoby tej całej "szmiry" ( to było 3 lata temu i nie pamiętam już nawet żeby w 1 sezonie stracił rękę)
2sezon - 2/10
3sezon - 1/10
4sezon - brak oceny bo jest w emisji
--------
suma sumarum i tak na zachętę wystawiłem temu serialowi 3/10

Przyznaję, że od któregoś odcinka drugiego sezonu praktycznie tego nie oglądam (na przewijaniu z ciekawości)

To się pożaliłem, ale jak już pisałem proszę kogoś żeby napisał co się stało z ręką Teodora, reszta nie w temacie spływa po mnie jak po kaczce.

Peter_Kurten

W końcówce 1 sezonu, kiedy uciekali Bagwell skuł się kajdankami z Scofieldem. Pobiegli do jakiejś szopy zeby tych dwóch rozkuć, ( Bagwell połknął kluczyk). Najpierw Sucre chciał ich rozdzielić przecinakiem czy sekatorem. Nie dało się. WIęc sprytny Abruzzi chcąc rozerwać kajdanki i jednoczesnie się zemscic na T-Bagu za poderznięcie mu gardła wziął siekierę i pie*dolną mu w łapkę. Od tej pory Taddy jest jednoręki.

ocenił(a) serial na 3
Blancos

Dziękuję Ci bardzo :)

ocenił(a) serial na 8
Blancos

Ale potem poszedl do weterynarza i on mu ja zszyl.. wiec wtedy nie calkiem ja stracil
A stracil ja calkiem jak byl w jakims domu (juz niepamietam za bardzo o co w tym chodzilo) i taki straznik z wiezienia wyciagal mu szwy z tej reki bo go torturowal a pozniej przykul go do kaloryfera i wezwal policje i T-Bag zeby uciec musial sie pozbyc calkiem tej dloni...

ocenił(a) serial na 3
HollyShort

Dzieki, dzieki tego akurat juz nie pamietam ;)

Tak z ciekawosci zapytalem bo z tego co widze w 4 sezonie w tym biurze ta łapa Teodora rzuca się w oczy ;]

ocenił(a) serial na 8
Peter_Kurten

Jak możesz oceniać 3 sezon skoro dokładnie nie oglądałeś pierwszego.
Nie oglądałeś ostatniego odcinka pierwszego sezonu (najlepszego) to jak możesz się wypowiadać

ocenił(a) serial na 3
Mathias_13cool

To że nie pamietam, nie znaczy ze nie ogladalem.(nie samym chlebem czlowiek zyje) Zresztą jakie to ma znaczenie :D

No widzisz jakos mogę ocenić co mi się podoba.

ocenił(a) serial na 8
Peter_Kurten

No duże ma znaczenie bo nie ocenia się czegoś co się nie oglądało.
Weż się nie wypowiadaj.Jak można zapomnieć ,że T-bag'owi Abruzzi odciął rękę.(Ja bym prędzej zapomniał jak się serial nazywa niż to)

ocenił(a) serial na 10
Peter_Kurten

skul sie ze Scofildem kajdankami ale Abruzzi i ch rozdizelil