PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

TOP 1

ocenił(a) serial na 9

Niestety to już naprawdę koniec.4 lata spędzone z tym serialem to niezapomniane przeżycie.Każdy sezon był inny,co nie znaczy że któryś był gorszy.Dla mnie i pewnie nie tylko dla mnie był on czymś więcej niż wypełnieniem wolnego czasu,był naprawdę częścią mojego życia.Chociaż nie mam za dużo czasu w ciągu dnia to zawsze oglądałem nowy odcinek w dniu w którym się ukazał.Nigdy nie interesowały mnie wyniki oglądalności ani tym bardziej miejsce Prison Break w TOP 100,zresztą wystarczy spojrzeć na pierwszą 10 tego rankingu i wszystkiego można się domyśleć.Najbardziej śmieszą mnie ludzie którzy oglądali cały serial i po każdym odcinku wypisują że to najgorszy gniot,dno itp. itd.Do tego każdy z nich jest obeznany z systemem więziennictwa w Stanach,z pracą w FBI,z życiem w Panamie i w ogóle ze wszystkimi aspektami poruszanymi w filmie.Poza tym jak coś mi się nie podoba to po prostu tego nie oglądam,ale widać niektórzy muszą leczyć swoje kompleksy w internecie,co niestety jest typowe w dzisiejszych czasach.Ja osobiście nie wytrzymałbym siedzenia cały dzień przed komputerem i oglądania wszystkiego co popadnie żeby tylko po kimś lub po czymś pojechać,ale jak to jest czyjś sposób na życie to już jego problem.NA koniec dziękuję wszystkim producentom,aktorom,reżyserom i każdemu kto przyczynił się do stworzenia tego fantastycznego dzieła,wg mnie jednego z dwóch obok "Lost" najlepszych seriali w historii.Każdy odcinek każdego sezonu zasługuje na uznanie,a zakończenia nie wyobrażam sobie lepszego.Całą serię mam na dvd także na pewno nigdy o nim nie zapomnę.
Be the change you want to see in the world.

ocenił(a) serial na 8
JamesFord

Mam identyczne odczucia

ocenił(a) serial na 10
JamesFord

Dla mnie powinien być na 1 miescu bo to świetyn serial

użytkownik usunięty
JamesFord

hmmm, widzę że każde słowo krytyki będzie próbą samobójczą, ale zaryzykuję;) uważam że pierwsza seria była naprawdę świetna. nie mogłam się oderwać od telewizora:) drugą oglądałam z umiarkowanym zainteresowaniem- uznałam że jest niezła. trzeciej niestety nie udało mi się dokończyć- znudziła mnie po kilku odcinkach i na tym się u mnie skończyło. uważam że tylko pierwsza seria zasługuje na takie pieśni pochwalne, dlatego wstrzymuję się od oceny tego serialu, bo nie mogę traktować go jako całości.