PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Tak szczerze..

ocenił(a) serial na 8

Jestem może mało inteligentna,ale po 2 sezonie się zgubiłam

violet6288

Ja po drugim sezonie wymiękłem bo uważam że chcieli go przeciągnąć na siłę. Pierwsze dwa w każdym razie dobrze się oglądało, odcinki kończyły się w taki sposób, że nie mogłem się doczekać następnego :) Za to szacunek dla scenarzystów i montażystów.

Burton

Zgadzam się :) Pierwsze dwa sezony dało się obejrzeć łatwo i przyjemnie. Pamiętam miałam na to taką faze, że siedziałam noc i dzień nad serialem... Trzeci sezon mnie zmartwił, bo wciąż mnożyło się od zbiegów okoliczności , a czwarty zostawię bez komentarza... bo nie ma co komentować takiego dna...

ocenił(a) serial na 7
sweetblondi_04Ruda

w więzieniu to jeszcze jakoś wyglądało chociaż i tak na siłę wmawiałem sobie, że wtedy to był mój ulubiony serial, bo chyba innego nie oglądałem.Teraz tylko Dexter!

ocenił(a) serial na 10
luqascz

mi się wszystkie sezony super ogladało :D

prison111

Cały serial był bardzo dobry. Szkoda ze 4 sezon zrobili tak słabo bo jak na te pierwsze 3 sezony to serial był zarąbisty.

paramonov17

a wg mnie 2 sezon był najgorszy, słabo mi się to oglądało. 1 i 4 najlepiej wspominam

RAB

ranking sezonów 3,1,dalej2 i na końcu4(chodź miał niezłe momenty)

ocenił(a) serial na 7
marcepun

dokładnie takie same odczucia...pierwsze 2 sezony oglądało się świetnie nie mogłem się doczekać na kolejne odcinki....potem ewidentnie na siłę dla kasy i jakoś zaprzestałem oglądać także co do dalszych sezonów nie mogę się wypowiedzieć...;D ogólnie serial bardzo dobry;D