Napiszcie mi bo juz zgłupiałam jak to jest mozliwe ze przez 3 sezony michael ma tatuaże na całym ciele a w 4 sezonie rece ma bez tatuaży????
A ja chętnie odpowiem na pytanie..Otóż w jednym z początkowych odcinków 4 serii Michael poddał się zabiegowi laserowego usuwania tatuaży. Podobno bardzooo bolało;)
Pewnie przegapiłaś ten odcinek
Dokładnie. To był odcinek 4x01. Pod koniec odcinka usuwa tattoo. W tym docinku mozna w paru momentach jeszcze zobaczyc tatuaz (na rece albo plecach)
Dzieki za odpowiedz.Własnie nie oglądałam poczatkowych odcinków 4 serii ale juz nadrabiam straty :):) Pozdrawiam
Cieszę się kiedy mogę komuś pomóc, nawet w tak prozaiczny sposób;)
Miłego oglądania życzę;)
A tak w ramach rewanżu przyznaj się kogo najchętniej w Prisonie oglądasz;)
Moze to dziwnie zabrzmi ale najchetniej ogladam T-Baga ten facet cos w sobie ma ze tak lubie go ogladac.Te role zagrał fantastycznie.A ty kogo???
Moim zdaniem T-Bag i Abruzzi to najlepsze role zagrane w PB. Abruzzi szkoda, że dość krótko, bo "tylko" jeden sezon z hakiem, ale świetnie wypadł. Mahone oczywiście również dobrze.
Hej Scully, przepraszam że tak późno odpisuję, ale miałam pewne problemy z wejściem na tę stronę. Chodzi o to, że nie mogę zamknąć tej reklamy która wyświetla się przy otwieraniu Filmweba. Chyba coś z moim kompem nie tak, dzisiaj piszę z innego komputera i tu jakoś wszystko się otwiera, już sama nie wiem co z tym moim gratem...
A wracając do tematu ulubionych bohaterów muszę Ci powiedzieć, że ja też baaardzo lubię T-baga. Fantastycznie wykreowana i ciekawa postać. No ale u mnie na pierwszym miejscu jest Alex Mahone. Uwielbiam tego faceta. Jest tajemnuczy, seksowny, męski etc.,oglądam ten serial w dużej mierze własnie ze względu na niego;) Ogólne czuję mniętę do Williama Fichtnera(aktora, który go gra).
Alex Mahone i T-bag moim zdaniem wymiatają!!!
Czuję oczywiście "miętę", a nie "mniętę" heh
Piszę, żeby ktoś nie pomyślał że jakaś niedouczona jestem;)
Dzięki, muszę spróbować. Te reklamy po prostu mnie dobijają:(
Wchodzę na stronę Filmweb, a tam ta cholerna reklama!!!
Klikam "przejdź do Filmweb", a ona otwiera się drugi raz, normalnie masakra!!!
Żadenej strony nie mogę przez to otworzyć
Sorki chciałem pomóc. Miałem to samo co Ty, że wyskakiwała mi reklama i nie mogłem jej pominąć... Klikałem przejdź do FilmWeba i wyskakiwała znowu. Stało się tak po tym jak wyłączyłem te "ciasteczka", później włączyłem je z powrotem i było już ok. To nie był żart z mojej strony. A co dalej Ci nie działa?
Dzisiaj akurat działa, bo nie ma żadnej reklamy przy wejściu na stronę filmweb, ale np wczoraj była reklama i nie dałam rady wejść.
Klikam kilka razy "przjdź do filweb" ale nic nie pomaga...nie wiem co jest nie tak
Ja już kompletnie się pogubiłam...jakieś "ciasteczka" o co chodzi????
Proszę Cię, napisz mi jeśli możesz jeszcze raz co dokładnie zrobiłeś żeby te pieprzone reklamy zniknęły.