PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Napiszcie mi bo juz zgłupiałam jak to jest mozliwe ze przez 3 sezony michael ma tatuaże na całym ciele a w 4 sezonie rece ma bez tatuaży????

scully1981

"Napiszcie mi bo juz zgłupiałam" - nic Ci już nie pomożemy.

Dances_with_Life

Za to tobie mozna jeszcze pomóc!!!! zadałam tylko pytanie po to chyba jest to forum nie??????

ocenił(a) serial na 9
scully1981

A ja chętnie odpowiem na pytanie..Otóż w jednym z początkowych odcinków 4 serii Michael poddał się zabiegowi laserowego usuwania tatuaży. Podobno bardzooo bolało;)
Pewnie przegapiłaś ten odcinek

ocenił(a) serial na 5
Renee07

Dokładnie. To był odcinek 4x01. Pod koniec odcinka usuwa tattoo. W tym docinku mozna w paru momentach jeszcze zobaczyc tatuaz (na rece albo plecach)

Renee07

Dzieki za odpowiedz.Własnie nie oglądałam poczatkowych odcinków 4 serii ale juz nadrabiam straty :):) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
scully1981

Nie ma sprawy, fani Prison Break'a muszą sobie przecież pomagać no nie;)

Renee07

Dokładnie :):):):):):):):):):):):):):):):)

ocenił(a) serial na 9
scully1981

Cieszę się kiedy mogę komuś pomóc, nawet w tak prozaiczny sposób;)
Miłego oglądania życzę;)
A tak w ramach rewanżu przyznaj się kogo najchętniej w Prisonie oglądasz;)

Renee07

Moze to dziwnie zabrzmi ale najchetniej ogladam T-Baga ten facet cos w sobie ma ze tak lubie go ogladac.Te role zagrał fantastycznie.A ty kogo???

scully1981

Moim zdaniem T-Bag i Abruzzi to najlepsze role zagrane w PB. Abruzzi szkoda, że dość krótko, bo "tylko" jeden sezon z hakiem, ale świetnie wypadł. Mahone oczywiście również dobrze.

ocenił(a) serial na 9
scully1981

Hej Scully, przepraszam że tak późno odpisuję, ale miałam pewne problemy z wejściem na tę stronę. Chodzi o to, że nie mogę zamknąć tej reklamy która wyświetla się przy otwieraniu Filmweba. Chyba coś z moim kompem nie tak, dzisiaj piszę z innego komputera i tu jakoś wszystko się otwiera, już sama nie wiem co z tym moim gratem...
A wracając do tematu ulubionych bohaterów muszę Ci powiedzieć, że ja też baaardzo lubię T-baga. Fantastycznie wykreowana i ciekawa postać. No ale u mnie na pierwszym miejscu jest Alex Mahone. Uwielbiam tego faceta. Jest tajemnuczy, seksowny, męski etc.,oglądam ten serial w dużej mierze własnie ze względu na niego;) Ogólne czuję mniętę do Williama Fichtnera(aktora, który go gra).
Alex Mahone i T-bag moim zdaniem wymiatają!!!

ocenił(a) serial na 9
Renee07

Czuję oczywiście "miętę", a nie "mniętę" heh
Piszę, żeby ktoś nie pomyślał że jakaś niedouczona jestem;)

Renee07

Narzędzia/opcje/Prywatność/akceptuj ciasteczka/aż wygasną :) Powinno pomóc, Pozdro:)

ocenił(a) serial na 9
Dances_with_Life

Dzięki, muszę spróbować. Te reklamy po prostu mnie dobijają:(
Wchodzę na stronę Filmweb, a tam ta cholerna reklama!!!
Klikam "przejdź do Filmweb", a ona otwiera się drugi raz, normalnie masakra!!!
Żadenej strony nie mogę przez to otworzyć

ocenił(a) serial na 9
Renee07

Wkręcasz mnie z tymi "ciasteczkami" co???
za krótki <br/>
za krótki <br/>

Renee07

Sorki chciałem pomóc. Miałem to samo co Ty, że wyskakiwała mi reklama i nie mogłem jej pominąć... Klikałem przejdź do FilmWeba i wyskakiwała znowu. Stało się tak po tym jak wyłączyłem te "ciasteczka", później włączyłem je z powrotem i było już ok. To nie był żart z mojej strony. A co dalej Ci nie działa?

ocenił(a) serial na 9
Dances_with_Life

Dzisiaj akurat działa, bo nie ma żadnej reklamy przy wejściu na stronę filmweb, ale np wczoraj była reklama i nie dałam rady wejść.
Klikam kilka razy "przjdź do filweb" ale nic nie pomaga...nie wiem co jest nie tak

ocenił(a) serial na 9
Renee07

Ja już kompletnie się pogubiłam...jakieś "ciasteczka" o co chodzi????
Proszę Cię, napisz mi jeśli możesz jeszcze raz co dokładnie zrobiłeś żeby te pieprzone reklamy zniknęły.

Renee07

Wchodzisz w Narzędzia/Opcje/Prywatność/Akceptuj ciasteczka, akceptuj ciasteczka z innych witryn i zaznaczasz aż wygasną, później klikasz OK.

P.S. Reklamy Ci nie znikną, ale problem z tym przejściem do głównej strony powinien.