PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224899
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Tylko 2 sezony

użytkownik usunięty

Pierwszy sezon - genialny, drugi podobnie, a dalej dziękuje. O ile trzeci obejrzałem to czwartego nie tknąłem i nie zamierzam. 3 sezon to chęć wyduszenia z ludzi jeszcze trochę kasy, a 4 to już inny serial sensacyjny.

Dwa pierwsze sezony tworzą idealną całość, której nic nie brakuje prócz znienawidzonego przeze mnie w filmach i serialach happy endu. Jeśli nakręciliby 3 i 4 sezon pod nową nazwą jako nowy serial, to byłoby to ok.

Stawiam 7/10 ze względu na naciągany 3 i 4 sezon.

użytkownik usunięty

I jeszcze jedno nie rozumiem tych, którzy mówią, że drugi sezon był zbędny i słaby. Przecież nie można było zostawić bohaterów w środku akcji, kiedy to szuka ich po całym kraju policja. Przecież to byłoby głupie, zwłaszcza, że drugi sezon był całkiem niezły.

"O ile trzeci obejrzałem to czwartego nie tknąłem i nie zamierzam. 3 sezon to chęć wyduszenia z ludzi jeszcze trochę kasy, a 4 to już inny serial sensacyjny."

Jak nie oglądałeś czwartego sezonu to co się o nim wypowiadasz? Nie zmienia to faktu, że jest dużo słabszy od poprzednich, ale Ty go nie widziałeś, więc nie pisz o nim. No i co do 1 i 2 sezonu to się zgadzam, kapitalne były oba, a nie jak niektórzy mówią tylko pierwszy. Drugi też jest super.

ocenił(a) serial na 9

Kurde, ile można wałkować ten sam temat???
O tym jak fatalna jest trzecia a tym bardziej czwarta seria już chyba wszystko zostało na tym forum napisane, a niektórzy dalej swoje.
Według mnie odrobinę niższy poziom od pozostałych prezentuje czwarta seria, ale nie uważam, że jest ona aż tak zła jak niektórzy twierdzą...

Pewnie z chwilę zostanę zjechana, ale co tam:)

ocenił(a) serial na 10

Sam sobie przeczysz ; D
Skąd wiesz , że był naciągany , jeśli go nie obejrzałeś ??
Mi się podobają wszystkie sezony , cieszę się , że właśnie tak się
skończył i miał tyle sezonów . Pb jest jednym z niewielu seriali ,
które na długo zostają w pamięci , świetna obsada , fabuła też .
I jedno potknięcie nie zmienia faktu , że serial jest rewelacyjny .
Ode mnie 9/10 , nawet się zastanawiam nad zmianą na 10 ; D

ocenił(a) serial na 9

Daje 9/10 , chociaz co do 1 i 2, sezonu podpisuje sie pod toba ,ze kapitalny , nie moge zgodzic sie z tym ,ze nie podobal ci sie 3.
Uwielbiam ten serial , ale 4 sezon ogladalem juz 'z tytulu'. 4 Był typowo zrobiony dla kasy , w porownaniu do poprzednich czworka to gniot.
byla by 10 gdyby nie 4th sezon .