PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224877
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

że serial ma ocenę 7,4 a "Prison Break: The Final Break" ma 7,5. Czy ludzie nie potrafią odróżnić dzieła od kiczu?

ocenił(a) serial na 3
lesiu234

Aha a Prison Break to dzieło mam się rozumieć??

lesiu234

Pierwszy sezon był bardzo dobry. Reszta mi się już średnio podobała, bo nie było to już realistyczne. Raz uciec z więzienia przy dużym szczęściu byłoby można, ale co 5 minut uciekać policji i innym organom ścigania? Pierwszy sezon super, reszta dużo gorzej. Takie jest moje zdanie.

glov00

do tego jeszcze nieskończone pokłady farta. Palców u rąk by zabrakło żeby zliczyć sytuacje w których ktoś z głównych bohaterów miał być zabity / schwytany i w ostatniej sekundzie ktoś przychodził z pomocą. Najlepsza pierwsza seria której mogę dać ocenę 9/10, druga 8/10, trzecia 6,5/10, czwarta 6/10. "Prison Break: The Final Break" dostał ode mnie zasłużone 1/10, żałuję że to obejrzałem

ocenił(a) serial na 7
lesiu234

To dlaczego całościowo oceniasz serial na 9, skoro podobał Ci się tylko pierwszy sezon? U mnie oceny serialu zmieniały się wraz z każdym sezonem - coraz niżej, aż poprzestało na 6/10 po czwartym, którego nawet do końca nie obejrzałem, bo już miałem dość tych bajeczek.

Szyn3k

wszystkie sezony mi się podobały ale nie mogłem wystawić wszystkim 8 lub 9 wiadomo dlaczego

ocenił(a) serial na 7
lesiu234

Z poprzedniego komentarza wynika coś innego, ale ok...