że serial ma ocenę 7,4 a "Prison Break: The Final Break" ma 7,5. Czy ludzie nie potrafią odróżnić dzieła od kiczu?
Pierwszy sezon był bardzo dobry. Reszta mi się już średnio podobała, bo nie było to już realistyczne. Raz uciec z więzienia przy dużym szczęściu byłoby można, ale co 5 minut uciekać policji i innym organom ścigania? Pierwszy sezon super, reszta dużo gorzej. Takie jest moje zdanie.
do tego jeszcze nieskończone pokłady farta. Palców u rąk by zabrakło żeby zliczyć sytuacje w których ktoś z głównych bohaterów miał być zabity / schwytany i w ostatniej sekundzie ktoś przychodził z pomocą. Najlepsza pierwsza seria której mogę dać ocenę 9/10, druga 8/10, trzecia 6,5/10, czwarta 6/10. "Prison Break: The Final Break" dostał ode mnie zasłużone 1/10, żałuję że to obejrzałem
To dlaczego całościowo oceniasz serial na 9, skoro podobał Ci się tylko pierwszy sezon? U mnie oceny serialu zmieniały się wraz z każdym sezonem - coraz niżej, aż poprzestało na 6/10 po czwartym, którego nawet do końca nie obejrzałem, bo już miałem dość tych bajeczek.