PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Za długo

ocenił(a) serial na 8

Oglądałam 1. i 2. sezon Prison Breaka, ale przecież już w 2. tak naprawdę się nic nie dzieje. Już właśnie w 2. sezonie jest wszystko przewidywalne i oczywiste. Jak wpadają w tarapaty to wiadomo zaraz, że Michael ich uratuje.

Black_Dalia

Dzień dobry Panie jasnowidzu. Przez takich jak ty tracę wiarę w to społeczeństwo... W drugim sezonie już się praktycznie nic nie dzieje? A co ty byś chciał, żeby na Ziemi wylądowali kosmici i, żeby Michael wytatuował sobie to jak ocalić ludzkość? Ludzie kochani co ma się dziać w drugiej serii skoro w pierwszej uciekli z więzienia? Naprawdę brak słów.

Dances_with_Life

Po pierwsze kolego trochę szacunku.... każdy może mieć swoje zdanie :)
Po drugie autorem tego tematu jest niewątpliwie kobieta...(ale to tak na marginesie:P)

No a To do autorki tematu:
Kochana moim zdaniem 2 sezon był najlepszy i bardzo mi się osobiście podobał... Ale zgodzę się z tym, że mogli by zakończyć wcześniej ten serial... :)

Pozdrawiam :)

sweetblondi_04Ruda

"Oglądałam" - najmocniej przepraszam, nie zauważyłem, że to napisała kobieta.

Dances_with_Life

Miejmy nadzieję, że założycielka tematu Ci wybaczy :P:P ;)

sweetblondi_04Ruda

Mam nadzieje, że tak. A co do tego co napisałaś, że każdy może mieć swoje zdanie, owszem. Ale jeśli ktoś piszę cytuję "...ale przecież już w 2. tak naprawdę się nic nie dzieje" - No to tutaj nie chodzi już o gusta, tylko o fakty! Jak można powiedzieć, że w drugim sezonie nic się nie dzieję?! Jak tam akcja cały czas idzie na przód i uciekają oni od tych wszystkich ludzi, a ktoś mi pisze, że tam nic się nie dzieję no to przepraszam bardzo.

Dances_with_Life

Z tym się zgadzam.... akcja rozwija się właśnie w 2 sezonie... może ktoś pomylił seriale...:P nie no żartuje.... a tak na serio może po prostu odbiera "inaczej" (bez podtekstów) ten serial niż my... każdy ma swój punkt widzenia...:)