PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224877
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zakończenie

ocenił(a) serial na 10

Czy uważacie, że zakończenie było dobre? Może jednak uważacie, ze powinien przeżyć główny bohater? jak to widzicie?

ocenił(a) serial na 10
Ukassiu18

zdecydowanie powinien przeżyć, firma go podobno wyleczyła, a karta na końcu powinna zadzałać.

Ukassiu18

Uważam, że zakończenie serialu było słabe, a właściwie znacznie słabsze od jego początku. Oceniam serial wysoko, ale głównie za dwa pierwsze sezony i postaci, jakie w nim grają np. Teodor- geniusz serialowego aktorstwa, dla mnie nie można było zrobić tego lepiej. Wracając do tematu, serial od samego początku rozbudził we mnie trak wielką chęć poznania dalszych wątków, że obejrzałam 24 (czy ile tam było odcinków) w ciągu dwóch nocy. Nieważnym było, że się nie wyśpię, że praca, szkoła, dom. Jednak ostatnia seria to już wątki ciągnięte na siłę i choć wzbudzały moje zainteresowanie, to nieraz łapałam się za głowę, jak absurdalne pomysły mieli scenarzyści. Śmierć Michaela, pośmiertne narodziny jego dziecka, spotkanie przyjaciół- miało byc ckliwie, ale niestety nie był to już ten sam poziom. Owszem wzruszyłam się, jak to baba, ale było też mocne rozczarowanie. Dwa pierwsze z sezony, z naciskiem na pierwszy- klasa! Dwa pozostałe- ciągnięte na siłę absurdalne historie, juz chyba dla zarobku aktorów, scenarzystów itd.

Ukassiu18

ale mimo absurdu trzymał w napięciu od początku do końca :) może za jakiś czas zdecyduje się na ponowne obejrzenie :)

ocenił(a) serial na 10
Ukassiu18

Zakończenie nie było takie złe, chodzi mi dokładnie o śmierć Micheala ale niestety zostało to strasznie zrealizowane, pomysł na umieszczenie Sary w więzieniu po tym jak podpisała ta umowe Kellermana był tak debilny. 4 sezon niestety tez nie był zbyt dobry ale tylko pod względem tej naciąganej akcji, fabularnie nie było najgorzej ale cuda jakie tam robili to sie w głowie nie mieściło, straszne niedociągniecia widac było ze scenariusz pisany był na kolanie i wogole sie do niego nie przykładali. Serial był świetny i zawsze będzie :].

ocenił(a) serial na 10
pawelw90

Serial był genialny. Disiaj obejrzałem go już po raz czwarty. A końcowa scena (nie mówię o "final break") po raz kolejny pozostawiła mnie z uczuciem pustki. Ten serial jest ponadczasowy. Mój faworyt!

Ukassiu18

jego choroba wróciła i chciał oszczędzić cierpień Sarze. Gdyby z nią wyszedł to musiałaby patrzeć jak on się męczy i umiera