oto mamy najlepszy przykład,jak łatwo dla pieniedzy mozna zburzyc coś co udało sie zbudowac bynajmniej ciekawego,ten serial powinien sie zakonczyc na 1-szej serii,no dobra bez pastwienia sie, na drugiej serii.
jak dla mnie to ten serial moglby sie nawet nigdy nie rozpocvzac bo to jedno wielkie g
Mi tam druga seria sie jeszcze podobala, moze przez to ze ogladalem maraton - wszystkie odcinki jednej nocy, i bylem zaspany. Wiem o nielogicznosciach, ale to bylo ciekawe :)
3 seria - zenada :D
4 seria - ogladam sobie teraz na N VOD z nudow, nie ciekawi mnie, chce po prostu zobaczyc jak to sie skonczy. Smieje sie z niektorych wkatkow, a nawet prawie wszystkich.
Sorki za brak polskich znakow, taki system operacyjny :)
Problem z tym serialem jest taki, że scenarzyści mieli pomysł na początek ale zupełnie zabrakło pomysłu na kontynuację. Chyba sami nie wierzyli że na początku tak dobrze się sprzeda. Potem chcieli go ciągnąć ale wyszło to trochę na siłe.
Haha...
Nie znasz się!
Nie no wiem wiem wolisz "Mode na Sukces"
Jeżeli tak to powodzenia;]
Nie zna się bo nie podoba mu się coś co tobie się podoba? No proszę Cię nie dobijaj mnie. Na pewno znalazłoby się coś co jemu się podoba a tobie nie i wyszłoby na to że też się nie znasz. Trochę dystansu ludzie.
Może i tak...Chyb każdy może miec swoje zdanie co nie?
Dystansu do czego nie można nawet wyrazić swojego zdania?
Ps:Chyba od tego są takie stronki żeby móc wyrazić swoją opinie
Jestem bardzo ciekawa czy ty nigdy nikogo nie skrytykowałeś piszę to do Reese....
Kiedy to co napisała Ewela nie było opinią. Był to atak na założyciela tematu niepoparty żadnymi argumentami. Nie rozumiem skąd Twoje oburzenie wobec Reese'a, który jedynie skrytykował bezsensowną postawę.
Jeżeli nie opinią to czym?
Atak jaki atak?! Czy Ona w ogóle Go zaatakowała jeżeli tak to czym? Tym że powiedziała,że się nie zna?
Jakie oburzenie?! Ty chyba oburzenia nie doświadczyłeś tylko napisałam co myślę...
Hmm bezsensowną postawą?! To jaka musi być postawa żeby była sensowna?
(zmówiliście się czy co że na Nią tak się uwzięliście) To bardzo ciekawe bo wiele jest gorszych wypowiedzi i jakoś nie reagujecie...
Wiesz nie mam nic do tego żeby ktoś wyrażał swoje zdanie ale jak kategoryzuje ludzi na podstawie tego jak ocenia coś co jej się podobało to coś tu jest nie tak.
Pytasz do czego trzeba tu nabrać dystansu? Właśnie do opinii innych o rzeczonym filmie.
moda na sukces pewnie bedzie sto razy lepsza, niz ten powalony serial.
no ale kazdy za siebie,mnie ten serial o mdlosci przyprawia, a zaczelo sie kiedy gosciu pokazal swoje wytatuowane cialo na ktorym niby plany wiezienia mialy byc ...ha ha ha
Tak to jest jak postanawia się ciągnąć coś do oporu. Pierwszy sezon był dobry i dlatego seral oceniam ogólnie na 6, bo pomysł i wykonanie pierwszej serii było satysfakcjonujące. Druga jeszcze jeszcze, choc pod koniec robi się już smutno :) Dotrwałam do pierwszych odcinków 3 serii, która zrobiła się już żałośnie śmieszna. A szkoda, bo jesli miałabym brac pod uwagę tylko pierwszy sezon wahałabym sie między 7 a 8.
Ten serial jest doskonałym przykładem na to jak można spieprzyć fajną produkcję przez nadprodukcję :)