PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224914
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

koniec

ocenił(a) serial na 7

Ten serial powinnien się skończyć po 2 sezonie pierwsze 2 były dobre a reszta to tylko ucieka jeżdżenie itd. itp.

ocenił(a) serial na 8
hemp_gru13

Święcie się z Tobą zgadzam. Dużo osób narzeka na drugi sezon, w sumie ja też mam kilka obiekcji, ale niestety na każdym kolejnym sezonie PB traci coraz więcej.
Chyba w drugim sezonie najbardziej nie podobało mi się kopanie w poszukiwaniu kasy. Słaby wątek...

ocenił(a) serial na 8
hemp_gru13

I w końcu z kasy nikt konkretnie nie skorzystał.

ocenił(a) serial na 10
hemp_gru13

3 był jeszcze dość niezły. Ale 4... szkoda słów.

hemp_gru13

No w końcu ktoś myśli logicznie....... Jakby zakończyli ten serial na 2 sezonie to utrzymywałby on bardzo wysoki poziom..... a tak się stoczył poniżej dna.... Aktorzy grają jakby chcieli a nie mogli.... scenariusz taki jakby pisał go 13-latek...... no i sami wiecie.... :P

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Po pierwsze to nie trzynastolatek, tylko niedoświadczony amator, który ma jakieś pojęcie o tej dziedzinie.

PS : Ile jeszcze postow zobacze typu "ten serial powinien sie zakonczyc na 2 sezonie?" wszyscy o tym wiemy a kto nastepny to napisze - oby jego stara zdechła.

Bobey

13-latek czy nie..... scenariusz do bani.... :P

Oj było dużo takich postów i chyba będzie więcej..... niektórzy muszą jeszcze do tego dojrzeć.... :P