jedynka.. i gdyby ten serial skonczyl sie na drugim sezonie to bylaby dycha ;)
najwiekszym problemem dobrych seriali jest to, ze nie wiedza kiedy skonczyc x) House o sezon przeciagniety, pamietniki wampirow winny skonczyc sie w polowie 3-go sezonu, bedzie 4-ty x/ itd. itd.
Sezon pierwszy to najlepszy sezon w historii TV! Żden wcześniej, żaden później nie przebił jak do tej pory genialnego 1 sezonu PB.
1
2
3
4
;P
Serial jest zrobiony perfekcyjnie, uratowanie brata i ucieczka, ucieczka na wolności, drugie więzienie i dokopanie firmie, jest to mój najlepszy serial, ogladam go drugi raz i emocjonuje się jak nie wiem. Ehh żeby takich seriali było wiecej...
1,2,4,3. Czwartego obejrzałem dopiero 5 odcinków, ale bardziej jest on interesujący od trzeciego.
Dla mnie jak widać zupełnie odwrotnie:
4
1
tutaj mam mały dylemat ale chyba zostane przy 2
3 ogólem podobal mi się sezon ale przy tamtych generalnie najgorszy
1 sezon zdecydowanie najlepszy, po prostu mistrzostwo!
potem 2 sezon, potem 4 i chyba na końcu 3 - ale w sumie każdy lubiłam, w każdym sezonie mam jakiś swój ulubiony odcinek . Ale cieszę się że na drugim sezonie się nie skończyło. Czwarty był ok, tylko szkoda że się skończył tak smutno.
Pierwszy sezon- mistrzostwo świata, drugi także niesamowity, ale później już zaczynają przesadzać. 4 sezon według mnie pomyłka, bo już przestają być tymi zbiegami z Fox River i zaczynają zajmować się tą Scyllą, wziętą nie wiadomo skąd... Końcówka piękna, nie przesłodzona, nie przesadzona, wzruszająca. Mimo, że jest trochę niedociągnięć i niedopowiedzeń, to dostarczył mi tyle emocji, że hoho, w związku z tym zasługuje na dodanie do ulu :)
3 sezon nie przypadł mi do gustu (z tego co widzę, jak większości), ale to pewnie przez to, że zabrakło Sary :)- w sumie fajna postać. Dodam jeszcze, że mogliby ten wątek z T-Bagiem i Sarą, co miał się nad nią znęcać, jakoś pod koniec 4 serii- mogli dać trochę puścić wodze fantazji Theodorowi :P
najgorszy sezon - akcja w Sonie. Jedynka genialna, ale ostatni też fajny, szkoda tylko zakończenia..