Ktoś to zna? ;P Bo o ile pamętam, zawsze gdy pożyczałem od kumpla cały sezon to 2 dni kończyły się fatalnie, czy na 2 dzień była praca czy szkoła, nie było że boli bo za cholerę się nie dało zasnąć na głodzie...
Hehe, oj znam to, niestety. Ostatnio na raz obejrzałem prawie cały sezon;). Tyle że teraz to miałem luz, ferie, za to od poniedziałku buda i nie wiem jak ja wyrobię z oglądaniem. Btw, wiadomo czy będzie 5 sezon?. Bo się nie orientuję.
Ech pamiętam te czasy pare dni nieprzespanych i w pracy straszną fuszerkę robiłem przez to;) zna ktoś może serial, który równie mocno wciąga jak 1 sezon prison breaka/
Lost wciąga tak mocno jak chyba żaden inny, ale trzeba lubić połączenie dramatu i s-f :P
Probowalem tyle czasu znalezc rownie wciagajacy serial ale chyba ciezko mi bedzie.
Pamietam jak w 2007 roku polsat rozpoczal emisje serialu. obejrzalem 2 pierwsze odcinki tak bardzo reklamowanego serialu i musze przyznac ze mnie zaciekawil. do 7 odcinka skazanego ogladalem na polsacie. potem dostalem caly pierwszy sezon i polowe drugiego na plytach no i sie zaczelo.
po meczacym dniu w szkole odpalilem 8 odcinek (okolice 16) i siedzialem bez przerwy (nie liczac czynnosci fizjologicznych oraz robienia jedzenia) do 3 w nocy. zapomnialem o calym bozym swiecie. jeszcze zaden serial nie spowodowal u mnie takiego wciagniecia.
nie zapomne takze swojej reakcji kiedy to po obejrzeniu 14 odcinka 2 sezonu stwierdzilem ze nie mam juz wiecej, a ze neta wowczas nie posiadalem, to musialem chodzic po znajomych i blagac zeby sciagneli mi reszte odcinkow.
tak wiec jesli sa jeszcze osoby ktore jeszcze nie zaczely ogladac serialu to goraco go polecam, byc moze wciagnie was tak samo jak i mnie :)
no dokładnie, ja tak samo teraz prison break to był zajebisty serial co ciekawe wyszedł w podobnym czasie co lost. Ogólnie lost i prison break to moje ulubione i jedyne seriale no i jeszcze z archiwum X. A co do maratonów to losta inaczej się oglądać nie da jak cały sezon pod rząd bo inaczej sie nie skuma, do tego dochodziło czytanie solucji odcinków w necie. Prison był klarowny to na kozaku jechałem po 2-3 odcinki dziennie z archiwum x.
Trzeba przyznać koleżanka Impresive nie ma nic przeciwko spoilerom :D Prosto z mostu wypaliła armatę, modlić się tylko, żeby ten nieszczęśnik tego nie przeczytał...
najlepszy serial do polecenia to dexter,klimatyczna muzyczka,wciagajaca fabula,po prostu miodzio
Tylko cholerne Peggle DeLuxe wciągały tak samo jak ten serial, te 2 rzeczy są porównywalne do heroiny
i huj, wlazlem tutaj, zeby sobie poczytac tematu nie zwiazanego z fabula filmu i oczywiscie musial ktos napisac, ze glowny bohater stracil zycie, kurwa i po huj:D dodam, ze narazie obejrzalem pilot serialu i mi sie strasznie spodobal, dzieki ci drogi spojlerowiczu, za to, iz dzieki tobie ten serial nie bedzie tak znakomity, jak przypuszczalem nie pozdrawiam:P