PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224890
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Ktoś to zna? ;P Bo o ile pamętam, zawsze gdy pożyczałem od kumpla cały sezon to 2 dni kończyły się fatalnie, czy na 2 dzień była praca czy szkoła, nie było że boli bo za cholerę się nie dało zasnąć na głodzie...

ocenił(a) serial na 9
white_leopard

Hehe, oj znam to, niestety. Ostatnio na raz obejrzałem prawie cały sezon;). Tyle że teraz to miałem luz, ferie, za to od poniedziałku buda i nie wiem jak ja wyrobię z oglądaniem. Btw, wiadomo czy będzie 5 sezon?. Bo się nie orientuję.

ocenił(a) serial na 9
R9onaldo

Czy też może w 4 stało się coś takiego co nie pozwala kontynuować:).

ocenił(a) serial na 10
R9onaldo

No tak, główny bohater stracił życie ;D

za krótki

white_leopard

ja pamiętam:) 1 i 2 sezon to były moje maratony 12 godzinne.......:)

ocenił(a) serial na 8
white_leopard

Ech pamiętam te czasy pare dni nieprzespanych i w pracy straszną fuszerkę robiłem przez to;) zna ktoś może serial, który równie mocno wciąga jak 1 sezon prison breaka/

ocenił(a) serial na 7
Max

Lost wciąga tak mocno jak chyba żaden inny, ale trzeba lubić połączenie dramatu i s-f :P

aqu32

Probowalem tyle czasu znalezc rownie wciagajacy serial ale chyba ciezko mi bedzie.
Pamietam jak w 2007 roku polsat rozpoczal emisje serialu. obejrzalem 2 pierwsze odcinki tak bardzo reklamowanego serialu i musze przyznac ze mnie zaciekawil. do 7 odcinka skazanego ogladalem na polsacie. potem dostalem caly pierwszy sezon i polowe drugiego na plytach no i sie zaczelo.
po meczacym dniu w szkole odpalilem 8 odcinek (okolice 16) i siedzialem bez przerwy (nie liczac czynnosci fizjologicznych oraz robienia jedzenia) do 3 w nocy. zapomnialem o calym bozym swiecie. jeszcze zaden serial nie spowodowal u mnie takiego wciagniecia.
nie zapomne takze swojej reakcji kiedy to po obejrzeniu 14 odcinka 2 sezonu stwierdzilem ze nie mam juz wiecej, a ze neta wowczas nie posiadalem, to musialem chodzic po znajomych i blagac zeby sciagneli mi reszte odcinkow.

tak wiec jesli sa jeszcze osoby ktore jeszcze nie zaczely ogladac serialu to goraco go polecam, byc moze wciagnie was tak samo jak i mnie :)

użytkownik usunięty
Maniek2008

no dokładnie, ja tak samo teraz prison break to był zajebisty serial co ciekawe wyszedł w podobnym czasie co lost. Ogólnie lost i prison break to moje ulubione i jedyne seriale no i jeszcze z archiwum X. A co do maratonów to losta inaczej się oglądać nie da jak cały sezon pod rząd bo inaczej sie nie skuma, do tego dochodziło czytanie solucji odcinków w necie. Prison był klarowny to na kozaku jechałem po 2-3 odcinki dziennie z archiwum x.

Trzeba przyznać koleżanka Impresive nie ma nic przeciwko spoilerom :D Prosto z mostu wypaliła armatę, modlić się tylko, żeby ten nieszczęśnik tego nie przeczytał...

ocenił(a) serial na 7
Dances_with_Life

najlepszy serial do polecenia to dexter,klimatyczna muzyczka,wciagajaca fabula,po prostu miodzio

ocenił(a) serial na 7
linkin14

a tak do tematu to 1 sezon obejrzalem w poltora dnia a nastepny w dwa dni

linkin14

Tylko cholerne Peggle DeLuxe wciągały tak samo jak ten serial, te 2 rzeczy są porównywalne do heroiny

ocenił(a) serial na 10
white_leopard

i huj, wlazlem tutaj, zeby sobie poczytac tematu nie zwiazanego z fabula filmu i oczywiscie musial ktos napisac, ze glowny bohater stracil zycie, kurwa i po huj:D dodam, ze narazie obejrzalem pilot serialu i mi sie strasznie spodobal, dzieki ci drogi spojlerowiczu, za to, iz dzieki tobie ten serial nie bedzie tak znakomity, jak przypuszczalem nie pozdrawiam:P

WilliamCrazy1

Współczuję serdecznie, ja na twoim miejscu powiesiłbym się na myszce od komputera! zresztą dokończ 1 sezon to sam zobaczysz o czym mówię! Koleżanka trafi na dno piekła Dantego ;D