PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224877
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

akcja tego serialu potrafi naprawde wciągnąc,czasem ogladalam po pare odcinkow na raz
bo nei moglam sie doczekac jak potoczy sie akcja..na pewno pomysl jest oryginalny,warto
obejrzec ale..najlepszy jest sezon 1 potem jest tlyko gorzej..obejrzalam wszytskei 4 ale 3 i 4
to czasem kity nie z tej ziemi..najsmieszniejsze jest to ze w 2 zaden nawte nie zalozyl peruki
czy czegos co by zmienilo jego wyglad,jedynie zalozyli codziennie ciuchy,nic dziwnego ze byli
rozpoznawalni,to nierealne ze tak inteligentni ludzie o tym nie pomysleli..czasem to co sie
tam dzialo naprawde bylo tak nieprawdziwe ze az smieszne

ocenił(a) serial na 9
elemele90

Masz rację akcja serialu wciąga tak, że można by obejrzeć całą serię w przeciągu dnia!
Mnie tam za bardzo nie przeszkadzało jakie były tam gnioty!
Liczy się akcja i fabuła, która leci do przodu pędem pociągu!

ocenił(a) serial na 7
Battle

Serial może i wciąga, ale od ostatnich odcinków wieje takim debilizmem i akcją robioną na siłę, że już nie wyrabiałem momentami, co nie zmienia faktu że pierwszy i drugi sezon oceniam bardzo wysoko bo jest naprawdę mocny. Czwarty sezon obejrzałem z obowiązku, muszę jeszcze przełknąć Final Break :P
Sezon pierwszy - 10/10
Sezon drugi - 8/10
Sezon trzeci 6/10
Sezon czwarty - 3/10.

ocenił(a) serial na 8
kiddy741

Sezon pierwszy - 10/10
Sezon drugi - 10/10
Sezon trzeci 3/10
Sezon czwarty - 5/10. pierwsze dwa sez rewelacja ale potem.. strajk scenarzystow spierolil caly serial
sezon 4 ma u mnie 5 dopiero gdy po raz 2 zostal obejrzany. bo gdy trzeba bylo czekac tydzien na kolejny odcinek to wydawal sie strasznie chujowy. a 3 sez to koszmar. przynajmniej ja mam takie zdanie

ocenił(a) serial na 9
kiddy741

Sezon pierwszy - 10/10 no bo nowość
Sezon drugi - 9/10 ciąg dalszy przygód skazańców, nikt by sobie nie odmówił jego obejrzenia!
Sezon trzeci - 7/10 być może ciut naciągany, ale moim zdaniem nadal trzyma się ramy!
Sezon czwarty - ?/10 - jestem przy 10 odcinku i jak na razie może być, aczkolwiek coraz więcej szumowiny i dziadostw wrąbali, czasami mam wrażenie, że faktycznie jest to robione na siłę!
Moja ocena do 10 odcinka - 5/10!

ocenił(a) serial na 7
Battle

Mogli ładnie zakończyć na 2 sezonie i byłoby ok, a tak z odcinka na odcinek poczynając od 3 sezonu (kapkę od 2)przy tworzeniu scenariusza reżyser dał upust swoim fantazjom oraz szerokiej i głębokiej wyobraźni :)