akcja tego serialu potrafi naprawde wciągnąc,czasem ogladalam po pare odcinkow na raz
bo nei moglam sie doczekac jak potoczy sie akcja..na pewno pomysl jest oryginalny,warto
obejrzec ale..najlepszy jest sezon 1 potem jest tlyko gorzej..obejrzalam wszytskei 4 ale 3 i 4
to czasem kity nie z tej ziemi..najsmieszniejsze jest to ze w 2 zaden nawte nie zalozyl peruki
czy czegos co by zmienilo jego wyglad,jedynie zalozyli codziennie ciuchy,nic dziwnego ze byli
rozpoznawalni,to nierealne ze tak inteligentni ludzie o tym nie pomysleli..czasem to co sie
tam dzialo naprawde bylo tak nieprawdziwe ze az smieszne
Masz rację akcja serialu wciąga tak, że można by obejrzeć całą serię w przeciągu dnia!
Mnie tam za bardzo nie przeszkadzało jakie były tam gnioty!
Liczy się akcja i fabuła, która leci do przodu pędem pociągu!
Serial może i wciąga, ale od ostatnich odcinków wieje takim debilizmem i akcją robioną na siłę, że już nie wyrabiałem momentami, co nie zmienia faktu że pierwszy i drugi sezon oceniam bardzo wysoko bo jest naprawdę mocny. Czwarty sezon obejrzałem z obowiązku, muszę jeszcze przełknąć Final Break :P
Sezon pierwszy - 10/10
Sezon drugi - 8/10
Sezon trzeci 6/10
Sezon czwarty - 3/10.
Sezon pierwszy - 10/10
Sezon drugi - 10/10
Sezon trzeci 3/10
Sezon czwarty - 5/10. pierwsze dwa sez rewelacja ale potem.. strajk scenarzystow spierolil caly serial
sezon 4 ma u mnie 5 dopiero gdy po raz 2 zostal obejrzany. bo gdy trzeba bylo czekac tydzien na kolejny odcinek to wydawal sie strasznie chujowy. a 3 sez to koszmar. przynajmniej ja mam takie zdanie
Sezon pierwszy - 10/10 no bo nowość
Sezon drugi - 9/10 ciąg dalszy przygód skazańców, nikt by sobie nie odmówił jego obejrzenia!
Sezon trzeci - 7/10 być może ciut naciągany, ale moim zdaniem nadal trzyma się ramy!
Sezon czwarty - ?/10 - jestem przy 10 odcinku i jak na razie może być, aczkolwiek coraz więcej szumowiny i dziadostw wrąbali, czasami mam wrażenie, że faktycznie jest to robione na siłę!
Moja ocena do 10 odcinka - 5/10!