Zastanawiam się ile wy macie lat??Chyba takiego tematu jeszcze nie było. To ja pierwszy zaczne. 16:) I LO poraszka he. Pozdro 4all <tylko nie ściemniać>
Siemka! Ja mam 15 lat - 3 gimnazjum, a za tydzień egzamin, aaaa, ludzie dajcie żyć, przecież tu każdy może dodać tami temat jaki chce.
koleś ty chyba jakiś niedowartościowany jesteś... weś się lecz ja ma 14 i co? oglądam i ogólnie serial super... jak koleś masz kompleksy to nam powiedz, może ci pomożemy...
pzdr... 4all
A mnie sie tam temat podoba... Też mam dyslekcje... :P Ale mi to nie przeszkadza... Ja mam co prawda 12 latek i dopiero sie rozkręcam, ale myśle że pójdzie z górki... ;P Pozdro for all :)
Davos jestes żalosny!
Chcesz wyjechać za granicę kiedy jestes taki tępy!
Wiekszosc mlodych ludzi mowia ze wyjada za granice...a kase skad wezmiesz?I chlopie masz 16 lat i dopiero od tych wakacji chcesz sie uczyc anglika?ZENADA!
Zalosny jestes czlowieku!Idz wyjedz za granice i zbuduj se zamek
A co cię to obchodzi skąd wezmę kasę? Jestem w takiej sytuacji, że rodzice są wstanie mi za to zapłacić. A Anglika uczę się od 4 klasy, czyli 10 lat. A od wakacji chce sobie braki uzupełnić, bo potem przed maturą nie wyrobie. Nie wiem skąd u ciebie taki ?najazd? na mnie. Coś Ci zrobiłem? Zastanów się najpierw, co piszesz.
Ludzie, dajcie koledze spokój. Bardzo dobrze, że ma ambicje, które z pewnością mobilizują go do pracy, jego dysortografia z pewnością nie będzie kolidować ani nie koliduje z nauką języków obcych.
Agnitum - jestem pewien, że sam masz niewiele ponad 16 lat, o czym świadczą Twoje durne wypowiedzi. Nie masz kasy na wyjazd i zazdrościsz chłopaczynie, że ma bogatych rodziców ? Sam nie potrafisz angielskiego i przez to próbujesz go zniechęcić ?
Jesteś głupi :)
Oczywiście bez obrazy dla młodzieży powyżej lat 16 :)
Moim zdaniem, jeżeli ktoś gada z sensem, to nie ma znaczenia, w jakim jest wieku.
Dzięki a ja myślałem, że już niema mądrych ludzi. Pozdro. Nie wiem Czy ja wiem czy tak bardzo bogatych wolę żyć skromnie, ale rozsądnie, jeżeli mi czegoś trzeba to zawszę mogę na nich liczyć. A zwłaszcza, jeżeli ma się o naukę. Stawiam na Edukację. Pozdrawiam. 4all
to forum powinno byc za okazaniem dowodow uniknelo by sie wtedy debilnych postow .....
ja jestem za:)
1. poniżej 16 lat - brak wstępu
2. nieumiejętność korzystania z googli - brak wstępu
3. nieznajomość ortografii - brak wstępu
to chyba tylko tyle mnie razi;P
sorki jeśli ktoś normalny poczuje się urażony, ale moje odpowiedzi przeskoczyły (nie wiem czemu pod posty nie tych ludziów co miały)więc każdy kto jest normalny niech nie czuje się urażony ;-D
pzdr...
ja mam tsy i pół i baldzo lubie plisin bleak cyli skasanego na smierc (aguguuuuuuuu) :P
mam 13 lat ( 1 gim.)
o wy macie do tego tematu? jak jest taki głupi to po co w nim piszecie? najpierw mówicie żeby nie zaśmiecac forum a teraz sami go zaśmiecacie :/
O rany boskie, ludzie... dam każdemu z osobna radę: chcesz się bić, to się uderz:P
Moim skromnym zdaniem lepiej być w młodości kretynem, niż całe życie chamem. Zresztą, to śmieszne łączyć młody wiek z głupotą.
Jak komuś nie pasuje założony temat, zawsze można wybrać opcję 'zgłoś do usunięcia' i tyle. Proponuję założyć gdzieś temat 'Objedź kolesia powyżej', będziecie mogli sobie poszczekać do upadłego. Dziękuję, skończyłam. Mam lat 18.
Czy pani sugeruje że ja jestem ?Kretynem? czy ?Chamem?. Dzięki za wypowiedź bardzo twórcza. Pozdrawiam Dzięki.
Bodzia ja cię czaje ty też komentowałaś na filmwebie ?Joan z arkadii?, co nie??? Pozdro.
Powiem Ci jedno chyba masz neostrade zamiast inteligencjii...to jest Skazany na Śmierć a nie "Ziarno" "Jedyneczka" ;/;/
NO I DODAJ COŚ DO TEGO?? Tylko tyle jak Ci nie pasi to nie czytaj tego ok. Pozdro.
Ja mam 15 i od 3 września ide do pierwszej klasy liceum... :) żyć nie umierać :D
To chyba git, chodź na początku jest ciężko. Trzeba zrobić rozeznanie wśród nauczycieli, przyczaić ich dobrze. A potem z górki do maturki. Pozdro.
Nie zwracaj się do mnie per pani, to mnie deprymuje:)
Koleś, napisałam: "Moim skromnym zdaniem lepiej być w młodości kretynem, niż całe życie chamem. Zresztą, to śmieszne łączyć młody wiek z głupotą."
Nie wiem, czemu wziąłeś to do siebie, ale nie miałam Ciebie na myśli. Pisałam to jako odzew do hołoty, która wygarnia niedojrzałość, brak powagi, złą ortografię, zakładanie głupich - ich zdaniem - wątków itd, a sama wykazuje się manierami wprost z bazaru, gdzie przeciwnika w dyskusji trzeba po prostu zakrzyczeć. Nie będę przepraszać i nie oczekuję przeprosin.