Zastanawiam się ile wy macie lat??Chyba takiego tematu jeszcze nie było. To ja pierwszy zaczne. 16:) I LO poraszka he. Pozdro 4all <tylko nie ściemniać>
Jaja sobie robisz? Może załóż temat na stronie domowego przedszkola albo coś, bo nie jarzę po co on tutaj.........
he a co nie można?? Nudzi mi się. a po drugie chciałem zobaczyć w jakim wieku tu ludzie zaglądają?? Pozdro. Ale, widze że przy okazji komuś humor poprawiłem.
Dziecko Neostrady ;] Jak ci sie nudzi to zbieraj kokosy na Taiti lub czohraj bobra !
Siemano. Zajefajny temacik. Ja mam 12 lat :-) 5 klasa podstawówki, jeszcze gorsza porarzka.
3majcie się ludzie ! II sezon Prisona rządzi !
elo
ja ;D mam ;p tesh 16 lateq =] od nie dawna :D mam tesh neostrade =)
pOzDrO dla wszytkich fanuw Skazanego...!!!!!!!!!11
Davos bo sam powiedziałeś ty imbecylu.Niezły ty jesteś komputerowy stasio <lol>?
ja mam 17. a co to trzeba miec po 30 lat zeby madrze pisac na tym forum? popatrzcie na takiego Abruzziego- jak nie sciemnia to ma 12lat a na kazdy zalozony przez niego temat odpowiada po 80osob.
"popatrzcie na takiego Abruzziego- jak nie sciemnia to ma 12lat a na kazdy zalozony przez niego temat odpowiada po 80osob"
Bo ja jestem Doogie Howser, to pewnie dlatego
książke piszesz ? nie zaśmiecaj forum !!! nie masz o czym pisac to nie pisz wcale !!!!
Czy wy wszyscy sugerujecie, że zapodałem dziecinny temat?? Może i tak, ale takiego jeszcze nie było ? Ja ze swoim wiekiem nie ściemniałem oniemiałem, po co a co mi to przeszkadza i tak mnie nie znacie a jak komuś powiem ile mam lat to coś się stanie. Świat biegnie dalej. Puzdro dla 4all.
temat nie jest wcale taki głupi jak tu się ciebie niektórzy ludzie czepiają - bywały gorsze... tak jak napisałeś wcześniej byłeś ciekaw wieku fanów pb i filmweb'owych forumowiczów...
mam 19 lat jeśli cię to interesuje. pozdrawiam!
ps.jak komuś się temat nie podoba lub uważa że jest on żałosny to niech nic w nim nie pisze a temat jeśli rzeczywiście jest taki kiepski to niedługo przejdzie w niepamięć i zniknie z pierwszej strony... a ten temat ma już kilkanaście odpowiedzi z czego większość to krytyka ze strony zakompleksionych którzy tylko czekają na potknięcie innych by w konsekwencji mieć powód do wyśmiania ich i pokazania swojej WYŻSZOŚCI!
he dobra dżeks. W twojej wypowiedzi jest sporo racji pozdrawiam. 21 wpisów <wow>rekord
to się świetnie rozumiemy. Cięszko ci było załapać klime w pierwszym semestrze w new school??. Ja to miałem lipe źle zaczełem. ale teraz jest spoczko.
Ciężko, bo na prawie 1000 uczniów w szkole znałam 1, który w dodatku nie jest ze mną w klasie:P Ale teraz to już luzik;)
Davos widac ze jestes dzieciaczkiem neostrady!
Idz wystepowac w Od przedszkola do Opola!
Idz zaloz taki temat na stronie żłobka!
Idz turlaj dropsa!
Idz kisić ogóra!
Idz dręcz boberka!
Idz rwij lachona!
Idz zjeść grula!
Idź się paść dzieciaczku neostrady!
Znalazło sie dziecko ktore ma 16 lat!HAHAHA!
Po prostu żal!16 latek buszuje po filmwebie@Nudzilo mu sie i stworzyl konto na filmwebie!HAHAHA!CO ZA ŻAL!Az mi sie plakac chce!
OGLASZAM MIEDZYNARODOWY ALERT!(alarm)!!!WSZYSCY ZBIERAJCIE SIE DO KUPY I BIJCIE SIE Z TAKIMI DZIECMI JAK GAVOS ! ! ! ! ! ! ! !
DZIECI się rejestrują na filmweb!Oh noo...trzeba cos na to poradzic!
16 latku,a grasz moze w Tibie?Moze szukasz kolegow na czacie?
Mamusia ci szykuje ubranka?
Mamusia ci pakuje plecaczek?
Mamusia ci pierze ubrania?
Mamusia zarabia na twoj dom?
Mamusia ci pomaga w zyciu?
HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!
MLODOCIAN NA FILWMEB@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
CO SIe dzieje@@@@@@@@@@@@@@@@@
he widać że masz 6 lat bo twuj stopień inteligęncji jest równy zero myślisz że jak sobie z neta siciągniesz to jesteś ktoś weś się schowaj. Tibia?? nieweim co to nawet jest. Widocznie tylko takie matoły grają jak ty. Nieweim radość Ci sprawia takie durne pisanie pisanie?? Nie naruszaj mojej przestrzeni powietrznej swoim wczorajszym oddechem Pozdro
wy to na tym forum tylko potraficie sie kłócic? nie macie czegos ciekawszego do roboty tylko wyzywac sie? myslalam ze przychodzicie tu pogadac o konkretnym temacie ale sie widocznie mylilam. Pozdrawiam
Co za ludzie z was?! Czławiek chce się dowiedzieć w jakim wieku są fani Prison Break, co wcale nie jest takie głupe. A tu wszyscy naskakują na niego, że to dzieciak i takie tam równie załosne teksty puszczacie. Nikt na tym foum nie umie nomalnie rozmawiać czy co? Więc po co wchodzicie na foum skoro nie macie najmniejszczego zamiaru podtrzymać dyskusji? Ja mam 14 lat, a wydaje mi się, że od połowy "dojrzałych ludzi" którzy się tu wypowiadają jestem mądrzejsza.
P.S. Bez obrazy dla tych co zachowują się normalnie :)
Zgodzę się z tobą ale przecierz na hamstwo odpowiada się hamstwem. Ja też nielubię się kłucić ale ta wypowiedź była naprawdę beznadziejna.
:) No cóż moja ortografia to moja pięta Achillesowa :) Mam papierek na to he:) No niemów że to niebyło chamskie co tamten Łoeśek na mnie na wypisywał a co ja mu zrobiłem?? Temat mu do gustu nieprzepad?? Niech go nie czyta. Sorry. Wolność Słowa. dwudziesty pierwszy wiek:)
masz "papierek".
żenada.
a nie masz słownika?
to jak wiesz że nawet pisać nie umiesz to siedź na słowniku i sprawdzaj każde słowo jak już musisz cokolwiek pisać.
"Wolność Słowa. dwudziesty pierwszy wiek" i "papierek" - a jak dla mnie głupota i lenistwo. ale najlepiej się tłumaczyć "jestem debilem ale mam na to papierek".
uczyć się uczyć, uczyć!
jak mawiał tow. Lenin.
a my się tu dobrych wzorców nie wstydzimy.
To fajnie, że się przyznałeś, że jesteś debilem wyręczyłeś mnie. Cieszy mnie twoja samoocena- i twoje podejście do tej sprawy. Jeżeli ktoś ma dysleksję i stoi mu to na przeszkodzie zdobywanie lepszych owoców swojej pracy to po to są takie zaświadczenie właśnie a nie cytat z ?lenistwa? Nie wiem czy to twoje oburzenie było wywołane??
Chłopaczyno - posłuchaj. Papierek na dysleksję przpechnie cie przez liceum. Na studiach nikt nie będzie na to patrzył. A już tym bardziej kiedys, kiedy będziesz chciał podjąć dobrą pracę. Z brakiem znajomości ortografii możesz co najwyżej robić fizycznie. Masz 16 lat i jeszcze to do ciebie nie dociera. Ale uwierz mi, jeśli jakimś cudem nie nauczysz się naszego ojczystego języka (i najlepiej jeszcze z trzech innych) to będziesz zmywał podłogi w kfc, u nas albo w londynie.
Wiem zdaje sobie z tego sprawę.DZięki że to napisałeś. Ale wież Świat nie kończy na gramatyce. Taka Mandaryna śpiewać nie umie a śpiewa i kasę grzmoci. W szkole sobie dobrze radzę angielski i niemiecki też. Mam zamiar wyjechać z tego kraju wiec chce płynie władać angielskim przez to od tych wakacji będę miał korki aż do matury. Mam nadzieję że ty tak nie skończyłeś?? Pozdro 3maj się. :p :p :p
mam cy latka cy i puł, sięgam głową ponad stuł. oglądam pierwszą miłość, bo ten serial tyle mówi o życiu...
Zakończmy ten cały temat, bo to się zaczyna robić niezdrowe. Moja ortografia mój problem. Widzę, że dużo ludzi drażni moja dysleksja, ale cóż Oni też mają jakiegoś haka. Nie piszcie nic.
wyjaśnie ci coś mały...
jeżeli faktycznie jesteś ułomny i masz na to "papierek" to łobcego języka również nie będziesz w stanie się nauczyć (co najwyżej w mowie). Zależy jeszcze o jakim konkretnie schorzeniu mowa - dyslekcja (zaburzenia czytania i pisania) czy tylko niemożność opanowania ortografii - to dysortografia (ale ją można KORYGOWAĆ, trzeba tylko znać w ogóle podstawy ortografii - a u ciebie jakoś nawet tychże podstaw nie dostrzegam).
a że chcesz wyjechać "z tego kraju" to mi nawet, szczerze powiem, jakoś lżej na sercu :)
tak trzymać.
W Rzeczy samej, ale wież jak się na klawiaturze zasuwa sypko to się te literki przestawiają. A tak normalnie to jestem dysortograficzny, bo z czytaniem nie mam problemów. I wiem, że to się koryguje, mądra pani w poradni daje chłopczykowi książeczki P. Saduś z zasadami ja w czerwcu jadę pokazuje i tak w kółko.
Miło że mogą komuś przynieść ulgę. Pozdro.
"ja w czerwcu jadę pokazuje i tak w kółko"
nie wiem zupełnie co tu miałeś na myśli (?)
ale ok.
- już się nie czepiam.
sorr i pozdro.
Tam są takie czwiczonka na ortografię właśnie i ja to wypełniam i jej(Pani w poradni) to pokazuje, co kilka miesięcy. Miesięcy to się praktycznie wkuło powtarza a ja z tego i tak nic nie umie. He nie zasady tylko.Niema, za co przepraszać mówisz, co chcesz, co nie. Light. Pozdro. Najlepsze jest to jak, w wordzie pisze Pozdro to mi przeprawia na ?puzdro?
jedno słówko do ciebie: idiota...
PS. Aż żal że moje oczy to widziały... debil.
opczywiście nie do ciebie devos tylko do tych idiotów co się czepiają, żed temat nie taki że masz papierek, u mnie w klasie 6 osób ma i wszystko git... leczcie się zakompleksione dzieci...
"Takie te twoje "hamstwo" jak i znajomość ortografi chłopczyku."
Oj Abruzzi, Abruzzi...
Pisze się "ortografii.. (jak pewnie zauważyłeś, ja napisałam to przez dwa "i") :(
Biedaczysko, poprawiać innych lubi, ale siebie nie łaska... Może by tak Worda użyć?