serial jest minimun 8 to ocena ,serial jest po prostu mega od pierwszego odcinka wciaga ,az z kazdym nastapenym narasta napiecie moze to ten jest katem a moze tamten, dopiero ostatni odcinek wyjasnia wszystko choc troszke juz nie trzyma tak w napieciu,ale serial jest godny ogladania nawet z napisami nie zastanawiac sie tylko ogladac a tych co dali mu tak niska ocene nalezy ZBANOWAC!!!!!!!!!!!!!!!
Nie przesadzałabym z tym zbanowaniem, kwestia gustu. Sama daję serialowi 7. Jest dobry, ale mam pewien niedosyt. Niektóre postaci mogłyby być lepiej przedstawione i to kto jest mordercą zbyt przewidywalne, cały czas praktycznie podejrzewałam tę osobę, nie było tu żadnego zaskoczenia. Poza tym serial dobry, dodałabym może więcej grozy, napięcia, ale i tak jest go sporo, jest nieźle. Podobało mi się, że tutaj praktycznie wszyscy mają tajemnice, niektóre były zaskakujące, a najbardziej podobała mi się tajemnica rodziny głównej bohaterki i Toma, to jak powoli, w ciekawy sposób zostało to odkrywane. No i dobrze ukazane grzechy ludzkie, sposoby zabijania dosyć oryginalne, przy tym jest motyw grzechów, czyli coś co było wiele razy, ale ciekawie przedstawione. Do tego świetne retrospekcje sprzed lat i to jak to wszystko się ze sobą łączyło.
serial poprostu wciaga a najbardziej mnie wkurzyla ta scena jak sie puscila z morderca ...mam nadzieje ze bdzie sezon 2 pytanie czy z tymi samymi aktorami bo koncowka cos mowi jak dziewczynka sie z kotem zabawila ze moze byc drugi sezon
To antologia, 2 sezon ma mieć całkowicie inną fabułę, mordercę i postacie, aktorzy mogą się powtarzać ale w innycj rolach....jeśli będzie oczywiście a co do mordercy....to był mój główny podejrzany od 1 odcinka xD także żadnego zaskoczenia.
moze i byl podejrzany ale z kazdym odcinkiem podejrzani byli inni az do odcinka finalowego ,no powinni byc ci sami aktorzy bo nie wiadomo czy 2 czesc bedzie dobra jak pierwsza
Dla mnie i tak nie było innych podejrzanych xD w każdym tego typu serialu można tak powiedzieć dla mnie był tylko on i Dylan, nikt inny ale to i tak Cam był dla mnie oczywisty xD i to 100% więc dla mnie nawet najmniejszego zaskoczenia, aktorzy jak mówiłem mogą być ci sami ale i tak będzie to inna historia inni bohaterowie i wszystko inne bo to jest zakończone.
No tak, mnie tez serial wciagnal. Bardzo lubie takie retrospekcje, historie sprzed lat i powolne odkrywanie prawdy do tego male miasteczka z wieloma zlymi wydarzeniami sprytnie ukrytymi jak tutaj. No przespala sie z nim jak to czesto w slasherach. W sumie wiedzialam, ze to zrobi, zastanawialam sie tylko kiedy. A bylo.od poczatku widac, ze on ma do niej slabosc :-D Gdyby nie zobaczyla jego rysunkow to pewnie nadal by sie z nim spotykala :-D W ogole niezle bylo to, ze gliwna bohaterka taka odwazna, inteligentna, zawsze dowiadywala sie prawdy. Powinba byc policjantka hehe :-P