PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=97949}

Sliders - Piąty wymiar

Sliders
1995 - 2000
7,4 5,7 tys. ocen
7,4 10 1 5656
8,0 2 krytyków
Sliders - Piąty wymiar
powrót do forum serialu Sliders - Piąty wymiar

Dzień dobry
Wehikuł czasu istnieje naprawdę w wehikuł czasu dokładnie wygląda jak w serialu sliders, ale bez dźwięku i normalnie przechodzi się między rok w przeszłość i przyszłość. Żeby wiru nie było obracasz rezystor i wtedy zamiast wiru jest czarny ekran. Władza Polska Prezydent, Premier, Minister Sprawiedliwości, Policja, cywile, zarządcy dusz i 2010 rok, 2020 rok na żywo w telewizji przy kamerach pan Barack Obama przenisł się w w czasie o kilka lat do przodu. fax w tajnym rządowym miejscu polskie władze wysłały schemat jak zbudować wehikuł czasu schemat telewizja w USA pokazała na żywo i zaraz były Prezydent USA pan Barack Obama i wtedy jak Prezydentem USA był pan Barack Obama tak był podekscytowany pan Barack Obama chciał przejść przez wehikuł czasu na żywo w telewizji. Władza polska Od 1981 rok do nadal ukrywała że ma wehikuł czasu oraz ze mnie robili psychicznie chory i mnie za to  śmiertelnie torturowali. Dodam, że bez mojej zgody kto mnie zna ... nie będę pisał daje tym osobą wehikuł czasu, a ten co wynalazł wehikuł czasu skasowali pamięć mózg i nie może pamiętać, a także mieć, a także jak używać wehikuł czasu. Władza Polska rozprowadza wehikuł czasu. Z tego co wiem władza USA chyba transmituje to chyba co tydzień w telewizji jak zbudować wehikuł czasu i pokazując jak cofają się w czasie.