Snowpiercer
powrót do forum 1 sezonu

Ciemnośc widzę.........

użytkownik usunięty

Wystarczył mi zwiastun ,,,,jak dla mnie za ciemno na ekranie,,,,,,,,

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem czy wiesz, ale zwiastuny na FW i IMDB są ciemniejsze niż w realu, nie wiem czemu stosują taką politykę przyciemniania ekranu w zwiastunach, ale to robią... Obejrzyj trailer na YT.

ocenił(a) serial na 1
WujekChu1ek

Chyba nie załapałes...

ocenił(a) serial na 7
blaszkin

Aaaaa, że murzynów dużo... No nie załapałem...

Ci to się wszędzie wcisną a jeszcze jak nie trzeba pracować to już wogule...

ocenił(a) serial na 5

Jak można być tak obrzydliwymi ludźmi jak wy... Naprawdę, nikomu nie życzę źle ale mam nadzieję, że będziecie mieli wielką sraczkę trwającą dwa tygodnie.

użytkownik usunięty
junghwa

Żeby Cię swędziało bez możliwości podrapania,,,,,a teraz niech do Ciebie dotrze ,że mam dosyć doboru aktorów wg klucza etnicznego a nie tego czy dany aktor pasuje do danej roli i czy jego talent i predyspozycje aktorskie pasują do postaci.
Jakoś nie przeszkadza mi Laurenc'e Fishbourne jako Morfeusz w Matrixie i wielu innych świetnych czarnoskórych aktorów a tych moich ulubionych mógłbym tu stworzyć długą listę.
Ponadto ludzie , którzy są odpowiedzialni za casting często pochodzą z krajów o wykolejonej mentalności jak np. Szwedzi ,którzy jeszcze w latach 70 sterylizowali kobiety chore psychicznie aby mieć zdrowe społeczeństwo,,,,,,,,,teraz im odbiło w drugą stronę są do bólu poprawni politycznie.
A wracając do wpływu tejże wykolejonej poprawności na świat filmu , mamy efekt w postaci słabych ról , bo takiemu jak w/w aktor trzeba by zapłacić konkretną gażę więc niektóre filmy wyglądają jak gdyby zrobiono łapankę w Harlemie .
Na ekran trafiają miernoty i beztalencia.