PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588273}

Spartakus: Bogowie areny

Spartacus: Gods of the Arena
2011
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 50996
7,1 8 krytyków
Spartakus: Bogowie areny
powrót do forum serialu Spartakus: Bogowie areny

Dla mnie godne zakończenie serii, odpowiada na pytania które pozostawały bez odpowiedzi.. no i zakończenie też całkiem w porządku (szczegolnie gdy batiatus mowi o nagrodzie jaka ich spotka :D).. nie bede spoilerował ale nikt nie powinien być zawiedziony :) ..

Yaollinne

Sezon skończył się naprawdę świetnie. Dobre zakończenie. Wydaje mi się, że Gannicus powróci dopiero w 3 sezonie lub pod koniec drugiego. Producenci na pewno zaskoczą wtedy wszystkich, gdy my już zapomnimy o owym gladiatorze:)

ocenił(a) serial na 9
Yaollinne

Ja zauważyłem :) Lucretia i Crixos :) Sama scena gdzie jest już finalizacja nie jest pokazana :)

Wishermill

Nie, nie, podczas ostatniej walki jakaś parka sobie kopuluje na trybunkach:D

użytkownik usunięty
zjadacz_filmow

Zakończenie świetne, bardzo mnie zachęciło do dalszego oglądania, dużo bardziej niż BaS.
No i dobrze, że w tym odcinku skupiono się na fabule, a nie gołych panienkach.

ocenił(a) serial na 10
zjadacz_filmow

Super serial z super zakończeniem !!!

ocenił(a) serial na 8
lczk44

oh mogli by to kontynuaowć moim zdaniem lepsza ta seria od poprzedniej

zjadacz_filmow

Podobało mi się bo w końcu były jakieś walki na arenie. Odpowiedzieli nareszcie na pytania, które wszyscy zadawali od pierwszego odcinka, piękny wstep do Blood and sand. nie podobało mi się tylko rozwiązanie z żoną Doctore, spodziewałam się czegoś bardziej zmyślnego a nie zwykłe otrucie. Ciekawe jaki poziom będzie trzymac kontynuacja blood and sand i jak aktor, który zagra Spartacusa. Zastanawia mnie tylko po co Gannicus będzie pchał się w powstanie niewolników (a będzie), skoro już jest wolny. Dobry pomysł z tym prequelem bo teraz mogą wprowadzic do serialu kolejną ciekawą postac i każdy wie dlaczego a nie tak z dupy wszystko.

alien_2

Tylko dlaczego nie zdecydowano się na większą ilość odcinków np:12?A tak poza tym serial naprawdę dobry...W moim mniemaniu jego największym atutem jest właśnie wyśmienita gra aktorów a w szczególności aktora który wcielił sie w "słynnego" już Batiatusa.

aronn

Dla mnie osobiście "BaS" jest lepsze.

Poza tym chciałbym aby w 2 sezonie "BaS" powrócił Gannicus ponieważ aż się prosi o potyczkę jego z Crixusem. I żeby Gannicus powiedział Oenomausowi że posuwał jego żonę.

ocenił(a) serial na 8
wegrzynmi

no to by było ciekawe jak by zareagował pewnie poszli by do rzymskiej karczmy oblać to winiaczem :)

Baal

ktoś mi zdradzi co się dzieje w 4,5,6 odcinku? nie mogę się ich doczekać, a jestem po 3cim gdzie batiatus wrócił na arenę ze swoimi ludźmi...

fation

Z byka spadłeś?

ocenił(a) serial na 9
fation

Jeśli jesteś ciekawy najlepiej poszukaj odcinków na stronkach z filmami/serialami (ewentualnie polecam chomikuj peel profil Olam3- sama korzystałam, są tam wszystkie odcinki, tyle że trzeba mieć transfer jak wiadomo, ale mogę je przesłać za free(tylko 6 odc nie ma napisów, ale to nie stanowi dużego problemu) ;-), ponieważ nie da się słowami opisać niektórych emocji

kroliczek_duracella

ok poszukam sobie w necie opisów, ale obejrze i tak tradycyjnie na kanapie z lechem :D

ocenił(a) serial na 10
fation

iitv. info Tam jest wszystko z dopasowanymi napisami.
Przyczepię się do rozwiązania z Kriksosem, Niepokonanym Galem. W sumie to przecież przegrał.. Liczyłem na końcówkę w stylu Kriksos pokonuje Ganikusa. Bo jak na razie to nie ma powodów, by miał taki duży szacunek wśród gladiatorów, jak w Spartakusie.

snierzyn

czy niepokonany gal był już w 3 pierwszych odcinkach?

ocenił(a) serial na 10
fation

Zakładam, że nie oglądałeś Spartacus: Krew i Piach? Niepokonany Gal to ten zapuszczony facet, którego Batiatus kupił za 50 denarów.

snierzyn

aaa to już kojarzę gościa... dzięki :) u mnie fajnie wyszło, obejrzę do końca prequell i wrócę do krew i piach :)