Spartakus: Bogowie areny

Spartacus: Gods of the Arena
2011
8,0 51 tys. ocen
8,0 10 1 51095
6,7 7 krytyków
Spartakus: Bogowie areny
powrót do forum serialu Spartakus: Bogowie areny

tym bardziej zadziwia podnieta tym serialem niektorych ludzi , gdy sie popyta skad ten zachwyt to glownie odpowiadaja ze golizna itp (masakra) co za kryterium oceny czy serial jest dobry czy nie :/

użytkownik usunięty
Syrinx

Trudno się nie zgodzić:)

ocenił(a) serial na 8
Syrinx

Podobają mi się tu postaci, aktorstwo oraz oprawa graficzna. Na minusy zasługują zbyt duża ilość seksu i przesadzona krwistość scen, że aż śmieszne są.

kordrum

zgadzam się z Twoją opinią, rzeczywiście serial traci trochę na tej seksualno-krwawej otoczce

podoba mi się jednak scenariusz, dużo tu intryg i nie wieje nudą, postaci ciekawe

na początku wkurzał mnie Ganikus swoją postawą "jaki to jestem wspaniały", potem na szczęście się uspokoił i nawet jego miłosny wątek był ciekawy, szkoda, że taki krótki i skończył się w ten sposób

teraz zabieram się za oglądanie Zemsty

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Gannicus jest jeszcze spoko ma specyficzną mentalność, wkurza za to później Crixos, który zwyczajnie jest idiotą.
W Zemście i później w Wojnie Potępionych dojdą kolejne świetne postaci zarówno ich kreacją jak i aktorsko - szczególnie Krassus. Niestety dojdzie też kolejna niesamowicie irytująca postać.

kordrum

Cezar czy Tyberiusz?

kordrum

mam też wrażenie, że każda aktorka dostała ultimatum w rodzaju "pokazujesz cycki, dostajesz rolę, jak nie to do widzenia"

ocenił(a) serial na 8
Seiya

Raczej przy szukaniu obsady zaznaczone jest w umowie "zgoda na sceny rozbierane"

Syrinx

Golizna i walki to tylko tło. Głównym atutem serialu jest ciekawa, wielowątkowa fabuła z przemyślanymi intrygami. Radzę obejrzeć po kolei kilka odcinków, a nie wybiórcze sceny.