Uważam że twierdzenia typu "faceci którzy płakali na finałowym odcinku są zniewieściali" jest
błędem. Dlaczego? Chodź by dlatego że ten płacz mógł wynikać z tego że Ci ludzie oddali życie za
wolność której żadnemu człowiekowi odbierać nie wolno. Wybaczcie że dodaje nowy temat zamiast
"podpiąć" się pod inny ale chciałem aby temat był widoczny i liczę na wasze odpowiedzi jeśli się ze
mną nie zgadzacie. pozdrawiam.
Stety, niestety, ale dolaczylem do grona.
Wiedzialem dokladnie jaki bedzie koniec, ale jednak nie uchronilo mnie to.
Kobity maja swoje romansidla na ktorych uronia lze, my mamy Spartakusa i pokrewne ;)
Ja użyłem tego określenia, chciałem być delikatny, nie chciałem wzbudzać nadmiernych emocji, wiesz niektórzy są tu wrażliwi. Nie miałem zamiaru ranić ich delikatnych serduszek.
hahaha
O ile jakies wyzsze idee, oraz wartosci sa warte emocji, o tyle gowno klejace sie do buta juz nie jest, wiec nie wiem jak swoimi tekstami moglbys wzbudzic w kims emocje, lub gniew.
Mozesz starac sie podbudowac przez neta jesli chcesz, nie musisz sie nawet hamowac, ale skoro twierdzisz, ze takie cos jest wykladnikiem meskosci, to musisz podrosnac.
Zegnam i zycze milego dnia.
tak strasznie to nie było żeby aż płakać większość rzeczy była do przewidzenia od 1 odcinka dla osób które choć trochę znają historie .... ;)