PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39380
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

łzy na 3x10 :)

ocenił(a) serial na 10

Uważam że twierdzenia typu "faceci którzy płakali na finałowym odcinku są zniewieściali" jest
błędem. Dlaczego? Chodź by dlatego że ten płacz mógł wynikać z tego że Ci ludzie oddali życie za
wolność której żadnemu człowiekowi odbierać nie wolno. Wybaczcie że dodaje nowy temat zamiast
"podpiąć" się pod inny ale chciałem aby temat był widoczny i liczę na wasze odpowiedzi jeśli się ze
mną nie zgadzacie. pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
Gloenik

Stety, niestety, ale dolaczylem do grona.
Wiedzialem dokladnie jaki bedzie koniec, ale jednak nie uchronilo mnie to.
Kobity maja swoje romansidla na ktorych uronia lze, my mamy Spartakusa i pokrewne ;)

Gloenik

Nie da się ukryć, łza po policzku poleciała :)

użytkownik usunięty
Gloenik

Kto mówi, że są zniewieściali? Lepszym określeniem byłoby "cipka".

ocenił(a) serial na 3

Ja użyłem tego określenia, chciałem być delikatny, nie chciałem wzbudzać nadmiernych emocji, wiesz niektórzy są tu wrażliwi. Nie miałem zamiaru ranić ich delikatnych serduszek.
hahaha

ocenił(a) serial na 9
LordNeo

O ile jakies wyzsze idee, oraz wartosci sa warte emocji, o tyle gowno klejace sie do buta juz nie jest, wiec nie wiem jak swoimi tekstami moglbys wzbudzic w kims emocje, lub gniew.
Mozesz starac sie podbudowac przez neta jesli chcesz, nie musisz sie nawet hamowac, ale skoro twierdzisz, ze takie cos jest wykladnikiem meskosci, to musisz podrosnac.
Zegnam i zycze milego dnia.

Gloenik

tak strasznie to nie było żeby aż płakać większość rzeczy była do przewidzenia od 1 odcinka dla osób które choć trochę znają historie .... ;)

ocenił(a) serial na 8
Gloenik

Jeżeli facetom lecą łzy po policzkach oglądając tego typu seriale, których zakończenie jest przewidywalne od początku serii, to ciężko nazywać ich facetami