PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39382
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Episode 9 promo

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=fSJPn0Ur1ys
bedzie sie działo ! Wielka szkoda, że jedynie 2 odc zostały do końca tej pieknej podróży ze spartacusem, cóż ja poczne jak się skończy,,,,, :(((

ocenił(a) serial na 10
marciocha007

koniec serialu coraz bliższy

marciocha007

SPOILER SPOILER SPOILER

Naevia jako posłaniec.
Na "arenie" Sparty zabija przydupasów Tybka.
Tybek na "arenie" przed nim przechodzi Lugo.
Julek przychodzi z ofertą: wymiana 500 rebeliantów za Tybka - czyli pewnie uj strzeli podejrzenia, że Sparty odbije bohatersko Agrona - to będzie handlowa wymiana :D

emo_waitress

Ciekawe, czy dojdzie do jakiegoś większego starcia i czy z powodu Tyberiusza zginie jeszcze jakaś postać pierwszo/drugoplanowa...

TheBoss

Wszystkich widać. Z głównych bohaterów nie mogę dopatrzeć tylko Saxy, Kore i Mareczka w trailerze (który jakością też nie grzeszy, poczkam na lepszą jakość)

emo_waitress

Chociaż Kore chyba siedzi na trybunach w 0.25 sek. Tybek wygląda jakby na nią paczał. Widać to w lepszej jakości.

http://www.youtube.com/watch?v=gXS3Zq6TmQ0

emo_waitress

Tak, Kore jest na trybunach razem z Laetią i Sybil.

TheBoss

Jeszcze Kastusa nie ma w trailerze.

emo_waitress

Nie widać go, ale stawiam, że to może być postać, która przeżyje ten serial.

ocenił(a) serial na 10
marciocha007

Następny odcinek za 2 tygodnie, bo akurat trafiło na ukrzyżowania i raczej głupio to pokazywać w Wielki Piątek... No cóż, poczekamy. Chociaż gra o tron będzie w Wielkanoc, to jakoś przeleci.

kondzio_87

Jeszcze by kto pomylił pewnego geja z Jezusem :D

emo_waitress

Dla mnie to bardziej premiera Gry o Tron była powodem. Premiera ta mogłaby się odbić negatywnie w aspekcie oglądalności dla Spartacusa.

Luqart

Exactly.

Luqart

Oczywiście to też może mieć wpływ, ale z drugiej strony Spartacus jest wyświetlany w piątek wieczorem, GoT w niedzielę wieczorem, więc nawet nie jest to tego samego dnia. To tak jakby twórcy Spartacusa były cieniasami i tchórzami i bali się akcji promocyjnej GoT :D
No i większosć fanów Spartacusa zna GoT i obejrzałoby obie pozycje.

Wydaje mi się, że to przez Holidays - po piątkowej pracy ludzie ruszą do rodzin, kto by tam oglądał w piątkowy wieczór Spartacusa, jak pewnie nawet nie dojedzie na czas, a nawet jak dojedzie, to trza się przywitać z mamą :P