PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39369
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Jestem wielkim fanem Spartakusa wiec wykonałem mini grę. Czerpcie przyjemność z zabijania
Rzymskich żołnierzy. spartacuswotdgame xorg pl

delgad3do

Akurat ja kibicuję Rzymianom, masz dla mnie adekwatną grę?

marcin_abramczyk

W takim wypadku polecam podejść do Rzymian i dac sie zabić

ocenił(a) serial na 10
delgad3do

Hehe fajnie szkoda że nikt nie weźmie się za taki poważny projekt jakaś firma za tworzenie gry ale dobre chęci zawsze się liczą

Sebebar

Jest niewiele gier o tej tematyce natomiast jeśli masz PS3... :) w jedną porządną gre zagrasz

ocenił(a) serial na 10
delgad3do

Oczywiście że mam ps 3 tak się składa a gra nosi tytuł spartacus legends chodź oczekiwał bym drugiej części gdy bunt już się rozpoczął(:

delgad3do

Przeszedłem xd Wystarczy skakac rzymianom po glowach do konca i nie bija :P

Ganjitsu

o nie :( MUSZE COŚ WYMYŚLIĆ

ocenił(a) serial na 10
delgad3do

Hmm a jakim to programem wykonałeś tą gre? prosiłbym o odpowiedź a dla bardziej doświadczonych ludzi którzy robią gry np w unity3d lub UDK fajnie by było gdyby ktoś zrobił taką grę... próbowałem te programy ogarnąć ale nic z tego chodź mam dobre chęci...

ocenił(a) serial na 10
delgad3do

Daj link bo nie moge znalesc tej gry.

Mlody1221

Młody faktycznie strona nie chce sie otworzyc bo zachodza jakieś zmiany na serwerze, zamieszcze tu alternatywny link do gry na dropboxie. Sebebar Napisałem ją w JS dla html5

ocenił(a) serial na 7
Mlody1221

Polecam świetną gierkę na przeglądarkę Piaski Koloseum.Tworzymy se tam gladiatora lub drużynę i walczymy na arenie.Gladiatorom można zmieniać eq i rozdawać skille.Uwaga gra bardzo krwawa +18

Mlody1221

nowy link do gry ' spartacuswotdgame ugu pl '

ocenił(a) serial na 10
delgad3do

ten link tez nie chodzi ;/

Mlody1221

chodzi tylko zamiast spacji wpisz kropki (nie mozna tu zamieszczc pelnych linkow)

ocenił(a) serial na 10
delgad3do

Dzięki ;))