PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39369
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych
użytkownik usunięty
Letham

Idź stąd.

mówię jak będzie.

ocenił(a) serial na 8
Letham

a poza tym, to w domu wszyscy zdrowi?

Kasiek_haz

O co ci chodzi?

ocenił(a) serial na 10
Letham

Sprzedam podręcznik do historii TANIO :]

ocenił(a) serial na 8
kefirhero

hahhaha dobre :)

kefirhero

Zapewnie nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale piszesz to do finalisty olimpiady z historii. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że Krassus żył jeszcze długo po tym incydencie. Liczę jedynie na to, że w serialu przedstawią sprawę inaczej.

ocenił(a) serial na 7
Letham

Oho, kolejny "wybitny" znawca historii się na forum ujawnił :)

użytkownik usunięty
Sayuki78

I to nie byle jaki. Finalista olimpiady to nie w kij dmuchał.

ocenił(a) serial na 8

Krassus umrze ale duzo, duzo pózniej i dopiero w Afryce :) A dokładniej dostał lanie w bitwie pod Carrhae. Dzieki ci Boże za wikipedię :) a finalista olimpiady moze się schować

użytkownik usunięty
adrian264

Ogarnij system odpowiedzi, bo nie do mnie to chyba chciałeś napisać ;).

ocenił(a) serial na 10

A kto cie tam wie może i jesteś finalistą olimpiady z historii(w podstawówce albo gimnazjum też brałem w czymś takim udział ), może i nawet brałeś udział w Familiadzie ,lub po prostu umiesz czytać i korzystać z Wikipedii .Tego się nie do wiemy .

Co do śmierci Krassusa wątpię aby go uśmierci(serial jak dotąd trzyma się historii).Ale np co do śmierci Spartakus tutaj można debatować według historii umarł od ran zadanych włócznią w udo ale jego ciała nie odnaleziono ,wiec są i takie pogłoski że uciekła do Gali i tam dokończył żywota.

Co do mię jak się z kogoś chce zrobić prawdziwym bohaterem to trzeba go uśmiercić .

użytkownik usunięty
kefirhero

Czemu do mnie kierujesz tą wypowiedź?

ocenił(a) serial na 10

sorki hehe kierowałem do założyciela tematu (ale się pewnie domyśliłeś).

użytkownik usunięty
kefirhero

Domyśliłem, ale wiesz - wchodzę na maila, patrzę, O JEZU! Ktoś mi odpisał na filmwebie, wchodzę podniecony zobaczyć, kto to i co napisał a tu się okazuje, że to nie do mnie. Smuteczek.

ocenił(a) serial na 10

hehe no tak to w życiu jest ,ale przynajmniej miałeś przez kilka sekund te uczucie że ktoś odpisał.No i doświadczysz go jeszcze raz gdy będziesz czytał to hehe.

użytkownik usunięty
kefirhero

No. Od razu mi lepiej xD.

Tak właśnie wygląda piekło. Niekończące się otrzymywanie wiadomości na filmłebie, które okazują się pomyłką w kliknięciu..

użytkownik usunięty
emo_waitress

http://www.clashofthedragons.com/forum/attachment.php?attachmentid=4279&d=133714 3215

Masz ode mnie wiadomość na pocieszenie :)
Pyk! i wyskakuje jedyneczka na trąbeczce!
A jak ci dalej smutno to proszę http://hugelol.org/lol/73438

użytkownik usunięty
emo_waitress

Trąbeczka <3 http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2012/09/meh.ro10306.jpg

ocenił(a) serial na 7

Ja to się powoli boję tu zaglądać, bo zaraz ktoś mi wytknie bezmiar mojej niewiedzy powołując się na swoje osiągnięcia w dziedzinie historii ;C

użytkownik usunięty
Sayuki78

A ja nie. Może się przy okazji dowiem czegoś ciekawego. Oczywiście będę musiał czytać między wierszami i wyrzucić z wypowiedzi zdania o tym, jakim jestem niedouczonym ignorantem i debilem, że mi się taka niezgodna z historią chała podoba, i że jeszcze mam czelność się wypowiadać.

ocenił(a) serial na 10
Sayuki78

ja już dawno przestałem się tym przejmować(nawet jak masz racje to znajdzie się dwóch co cie pociśnie) , ale jak nie mam na jakiś temat zielonego pojęcia to się nie udzielam.

ocenił(a) serial na 7
kefirhero

Dlatego nie piszę o tym, o czym nie mam bladego pojęcia ;) A nawet jeśli mam to i tak zaraz znajdzie się ktoś na tym forum (i każdym innym), kto wytknie mi braki bo ON wie lepiej/przeczytał więcej książek/wygrał olimpiadę i w ogóle prawie się ze*rał z tej swojej wiedzy.