PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39369
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Niech usłyszy to każdy hejter, każdy kto szkalował ten serial, każdy kto trollował i cisnął po tej
sadze. Możecie sobie szczekać nędzne psy min. jak ten żałosny lamus z avatarem cartmana
któremu mama jeszcze pierze skarpetki, zachwalać inne seriale ale faktów nie zmienicie,
ponieważ finał tej serii zniszczył to co do tej pory widzieliśmy w TV, onieśmielając następców.
Rzym, gra o Tron, twd może polerować buty.
Tak więc zakompleksione małe trolle- przegraliście, straciliście czas stukając w klawiaturę i
marszczac freda gdy mamusia nie patrzyła. Serial przechodzi do historii jako jeden z
najlepszych a wasze paskudne zasyfione gimnazjalne mordy w okularach już nic z tym nie
zrobią. A teraz możecie odpisać klauni, zatańczyć dla nas jeszcze ostatni raz ku naszej uciesze

ALL HAIL SPARTACUS

ocenił(a) serial na 5
Koneek

Czyżby jakieś kompleksy? ;)

ocenił(a) serial na 8
Koneek

ogólnie bardzo lubię Spartacusa, jednakże twoją wypowiedz mnie nieco zdolowala, ponieważ dla mnie to troche straszne, że mi i osobie takiej jak ty mogą podobać sie te same rzeczy....

Moze zgloscie ten temat do usunięcia czy coś, bo to trochę obraźliwe dla serialu mieć takich fanów.

ocenił(a) serial na 10
Sindbad95

Możesz sam zgłosić szczeniaku, rodzice też wszystko za ciebie robią?

ocenił(a) serial na 8
Koneek

Nie jestem aż tak ambitny, co do rodziców: moze nie wszystko ale bardzo dużo, widzisz nie kazdy ma przerypane na tym swiecie ;), pozdrawiam wybitnie dojrzaly i madry człowieku.

ocenił(a) serial na 10
Sindbad95

95 to pewnie rocznik, przynajmniej mama nie rozwiązuje za ciebie zadań z matematyki skoro teraz macie ją obowiązkową na maturze, szacun kolego haha

ocenił(a) serial na 8
Koneek

no pewnie, że rocznik, widzisz ja mam to szczęście, że należę do tej cześci populacji, której matma przychodzi z łatwością, czego pewnie, nie można powiedzieć o tobie skoro, wyrażasz szacunek osobie, która musi sobie z nią poradzić ;) morał z tego taki, że jesteś tępy, pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 3
Sindbad95

Twoja sytuacja przypomina mnie scenę, gdzie normalny biały człowiek stoi wśród tłumu białych ludzi skandujących White Pride, i nie wiadomo czy czuć się dumnym czy zażenowanym.

Teraz pozostaje mnie tylko czekać aż syndrom "wszyscy jesteście dzieciakami, szczeniakami ... lubię się powtarzać" przyjdzie i mnie opluje. Za 3, 2, 1 .... .

ocenił(a) serial na 7
Koneek

Fajnie że podobał ci się finał, ale po co obrażasz tych co myślą inaczej? Szanuj zdanie innych. Mi osobiście przy całej sympatii dla serii Spartakusa bardziej podobają się Gra o Tron czy Rzym. Są to po prostu ambitniejsze produkcje nie bazujące na dużej liczbie walk czy efektów specjalnych, ale na ciekawej fabule, intrydze i bardzo dobrym aktorstwie.

Koneek

Gra o Tron to przykład gdzie mając w ciul kasy można ją źle wykorzystać :) Ogólnie zbyt przereklamowany i nierówny, bo Spartakus przynajmniej ma odcinki i każdy odcinek jest dobry, a czy to Gra o Tron czy to TWD - tam tego nie ma. A bitwa w Spartakusie VS nędzna potyczka przy Czarnym Nurcie czy tam gdzie = śmiech na sali <lol2> i Gra o Tron jest bardziej ambitniejsza? Nie widać. Tak jak pisałem na pewno bardziej przereklamowana tak i nie zasługująca na takie wysokie oceny jakie ma.

ocenił(a) serial na 10
Nomad1000

Dokłądnie, z takim budżetem jak GoT, bitwa Stannisa z tymi drabinkami na murach była żałosna. Poza tym to była chyba jedyna bitwa jaką pokazali(?). Lubię gre o tron ale po prostu nie umywa się do spartacusa, który budżetowo wychodził z 5 x gorzej. To tylko podkeśla jak bardzo genialnie stworzono ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Nomad1000

Poza tym nie wiem dlaczego oblężenie Któlewskiej przystani było tak ubogie, w ksiazce walki toczyły się wszedzie.Brakło pieniążków? Statystów? lol

Koneek

Coś chyba było na rzeczy z pieniędzmi --> http://www.serialowa. pl/2190/gra-o-tron-2-sezon-bedzie-pelen-bitew/ sięnie sprawdziło, czyli jednak coś musiało być.