no ciekaw jestem ile to jęków i stęków pojawi się na forum ze względu na zakończenie w którym Spartacus jednak umiera.
Ilu to marzycieli na forum chciało aby nasz bohater przeżył i wiódł szczęśliwe życie gdzieś tam u boku jakiejś kobiałki.Na szczęście scenarzyści olali ciepłym moczem tego typu fantazje i zakończyli serial zgodnie z historią Spartacusa.
ja wiedziałem ze będzie włąsnie takie a nie inne zakoonczenie...kurde przecież można się domyśle po całych 3 sezonach , jak konczą wszystkie sezony nie ?? Ludzie którzy myślali ze będzie inaczej to dziwaki...i słabi filmowcy .
To znaczy tak,ja nie wiedziałem jakie będzie bo obawiałem się scenarzyści mogą popuścic wodze fantazji.Bodajże na jakims zagranicznym forum o serialu dzieciarnia pisała petycję do producentów żeby nie zabijać Spartacusa i Gannikusa,tak mi się gdzieś obiło o uszy.
Nawet na tym forum dużo wpisów ktore świadczą że ludzie chcieliby aby Spartacus przeżył.
Jaki Ty jesteś nied... Poczytaj może najpierw o Spartacusie, a potem opowiadaj o jego losach. Nick + avek wskazują na skończonego kretyna, ale widać też po postach że masz coś z mózgiem.