PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39369
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

Zakończenie

ocenił(a) serial na 6

no ciekaw jestem ile to jęków i stęków pojawi się na forum ze względu na zakończenie w którym Spartacus jednak umiera.

Ilu to marzycieli na forum chciało aby nasz bohater przeżył i wiódł szczęśliwe życie gdzieś tam u boku jakiejś kobiałki.Na szczęście scenarzyści olali ciepłym moczem tego typu fantazje i zakończyli serial zgodnie z historią Spartacusa.

Wielki_Krytyk_

ja wiedziałem ze będzie włąsnie takie a nie inne zakoonczenie...kurde przecież można się domyśle po całych 3 sezonach , jak konczą wszystkie sezony nie ?? Ludzie którzy myślali ze będzie inaczej to dziwaki...i słabi filmowcy .

ocenił(a) serial na 6
mateuszz27

To znaczy tak,ja nie wiedziałem jakie będzie bo obawiałem się scenarzyści mogą popuścic wodze fantazji.Bodajże na jakims zagranicznym forum o serialu dzieciarnia pisała petycję do producentów żeby nie zabijać Spartacusa i Gannikusa,tak mi się gdzieś obiło o uszy.

Nawet na tym forum dużo wpisów ktore świadczą że ludzie chcieliby aby Spartacus przeżył.

ocenił(a) serial na 10
Wielki_Krytyk_

Jaki Ty jesteś nied... Poczytaj może najpierw o Spartacusie, a potem opowiadaj o jego losach. Nick + avek wskazują na skończonego kretyna, ale widać też po postach że masz coś z mózgiem.

ocenił(a) serial na 6
pitixpl

Morda suchy cwelu.

Wielki_Krytyk_

zakończenia można było się spodziewać ale ogólnie bardzo słabe jak dla mnie ;/

ocenił(a) serial na 8
Wielki_Krytyk_

Wiedziałam jak to się skończy, bo o powstaniu Spartakusa to słyszałam chyba nawet w szkole. Dobrze zrobiony i skończony serial, mogliby te wątki rozwlekać na jeszcze kilka sezonów, dobrze, że zakończyli tak a nie inaczej.