PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40172
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Czy zauważyliście podczas śmierci Lukrecji motyw z Xeny ?? :)

ocenił(a) serial na 10
slim_f

Jaki motyw ? Xena na koniec 4 sezonu zostala ukrzyzowana przez rzymian ! nijak ma sie to do szalenczego upadku z klifu ! rola Lukrecji dzieki stroją i odpowiedniej grze wcale nie przypominala Xeny!

Anxej

ścieżka dzwiekowa gdy spada w przepasc......

ocenił(a) serial na 10
slim_f

to nie dziwi ze moze być podbna ( zauwazylem wiele podobientw ) gdyz do obu serali muzyke robil ten sam czlowiek Joseph LoDuca , tak samo rezyserzy ( M.Hurst , R.Jacobson) producenci (Sam Raimi i Rob Tapert) czy aktorzy ( L.Lawless, Craig Parker )

Anxej

Mi się skojarzyło to z momentem jak Xena rzucała tym kólkiem :D

ocenił(a) serial na 5
slim_f

http://www.youtube.com/watch?v=03L_ZTbKiRc TAK, OSTATNIE TCHNIENIE : D

ocenił(a) serial na 10
ad3m

heh to byla rola jej zycia

ocenił(a) serial na 9
Anxej

Niech was diabli wezmą!!! Nie wiedziałem że Xena zginęła. Nie chciałem wiedzieć...

ocenił(a) serial na 10
Bartes123_2

jezeli nie ogladasz seri to co to za roznica?? trzeba to zobaczyc!!

slim_f

Jeśli podajesz tak istotne informacje to napisz wcześniej, że to będzie spoiler

ocenił(a) serial na 10
carolotta

bez przesady , serial skonczyl sie 11 lat temu , to tak jakby za spoiler uwazac napisanie tego ze Titanic zatonal , zresztą smierc w serialu- Xena niema duzego znaczenia , Xena ginela 3 razy , a smierc na krzyzu o ktorej napisalem byla na koncu 4 seri , a byly jeszcze 5 i 6 seria ! wiec jezeli carolotta nie masz o czyms pojecie to nie wypowiadaj sie

Anxej

Jak ktoś nie oglądał 3 sezonu Spartakusa to nie wie, że Lukrecja ginie w ostatnim odcinku a slim_f o tym właśnie mówi z tego co zrozumiałam, zresztą tak tytułuje swój post, a jest to bardzo istotne, nie mówię o serialu Xena ale Spartakus.

ocenił(a) serial na 10
carolotta

myslalem ze to byl atak na mnie ! zwracam honor ! pozdrawiam :)