Jaki motyw ? Xena na koniec 4 sezonu zostala ukrzyzowana przez rzymian ! nijak ma sie to do szalenczego upadku z klifu ! rola Lukrecji dzieki stroją i odpowiedniej grze wcale nie przypominala Xeny!
to nie dziwi ze moze być podbna ( zauwazylem wiele podobientw ) gdyz do obu serali muzyke robil ten sam czlowiek Joseph LoDuca , tak samo rezyserzy ( M.Hurst , R.Jacobson) producenci (Sam Raimi i Rob Tapert) czy aktorzy ( L.Lawless, Craig Parker )
Niech was diabli wezmą!!! Nie wiedziałem że Xena zginęła. Nie chciałem wiedzieć...
bez przesady , serial skonczyl sie 11 lat temu , to tak jakby za spoiler uwazac napisanie tego ze Titanic zatonal , zresztą smierc w serialu- Xena niema duzego znaczenia , Xena ginela 3 razy , a smierc na krzyzu o ktorej napisalem byla na koncu 4 seri , a byly jeszcze 5 i 6 seria ! wiec jezeli carolotta nie masz o czyms pojecie to nie wypowiadaj sie
Jak ktoś nie oglądał 3 sezonu Spartakusa to nie wie, że Lukrecja ginie w ostatnim odcinku a slim_f o tym właśnie mówi z tego co zrozumiałam, zresztą tak tytułuje swój post, a jest to bardzo istotne, nie mówię o serialu Xena ale Spartakus.