PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40130
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Ma ktoś może informacje w którym odcinku pojawi się Gannicus (Dustin Clare) ?

bartex303

Wogole wystąpi?

kierekwafelek

gdzieś chyba był na spojlerze jakimś o ile dobrze widziałem

ocenił(a) serial na 7
bartex303

a może tylko we wspomnieniach, jak w "Greater good"

ocenił(a) serial na 8
bartex303

czytałem gdzieś, że podobno w odcinku 5 pojawi się po raz pierwszy...

bartex303

http://www.youtube.com/watch?v=-aBjDN82sqI

0;33 gannikus bodajże :)

kierekwafelek

Dokładniej w 2:07 go widać ;]. Wcześniej tylko jego sylwetke w cieniu, ale, że nosi dwa miecze to zapewne on.

szalap

2;07 to retrospekcja

kierekwafelek

Może tak, bo po co miałby wracać na arenę, ale reszta scen jest nowa ;].

szalap

po co mialby wracac? moze po pieniadze;p to ze zyskal wolnosc nie znaczy ze nie musial walczyc , nie wiadomo co sie z nim dzialo po odejsciu, mozliwe ze jako wolny czlowiek walczyl dalej dla pieniedzy , chwaly , tlumu

nie widzialem spoilerow ( nie lubie sobie psuc ) ale wydaje sie prawdopodobne , ze wroci na arene jako przeciwnik Criksusa badz Doctore

użytkownik usunięty
Nazarioxx

http://en.wikipedia.org/wiki/Third_Servile_War Oczywiście jeżeli nawet najmniejszy spoiler psuje wam przyjemność z oglądania, to nie czytajcie. W każdym razie Gannicus się pojawi i odegra ważną rolę.

ocenił(a) serial na 6

A ten słynny Castus pojawi się w tej serii?

ocenił(a) serial na 8

To żaden spoiler, znać historię, tak to by nikt nie oglądał Krzyżaków, wiedząc, że wygramy pod Grunwaldem :P. Ani Spartakusa wiedząc, że w końcu zginie przegrywając z Krassusem i to sromotnie (po sromotnych zwycięstwach co ciekawe).

użytkownik usunięty
tomciog18

Mimo wszystko bywają i tacy, którzy historii nie znają, przynajmniej nie w całości, więc jako tako można to potraktować jako spoiler. Przynajmniej takie mam zdanie.

ocenił(a) serial na 6
bartex303

Na pewno się pojawi, bo oglądałam wywiad w którym mówił, że dołączy do historii. Nie mam jednak pojęcia kiedy.