PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40161
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

w końcu postanowiłem się wypowiedzieć.... uwielbiam ten serial i ten sezon również
spełnia moje oczekiwania... Pierwszy sezon jak na razie uważam za lepszy ale ten sezon
jest lepszy od 0... Ale niestety uważam, że najsłabszym ogniwem tego sezonu jest sam
Spartacus, znaczy się aktor, który go gra... wiadomo było, że Andy'ego ciężko będzie
zastąpić, a on próbuje naśladować go jak tylko może przez co jego gra robi się sztuczna...
na tle całej reszty wypada po prostu blado.. Nie jest wiarygodny tak jakby nie za bardzo
zrozumiał postać Spartacusa... takie moje odczucie... :)

ocenił(a) serial na 7
kokss

Zlituj się człowieku, ile można o tym samym..

ocenił(a) serial na 9
Roberto17k

Już szkoda czasu odpowiadać na narzekania kolejnego gimbusa, jutro pewnie się zacznie, bo premiera serialu w Polsce.

korndddd

Od tego te forum Panowie jest.... a skoro dużo użytkowników o tym pisze to tylko świadczy o tym, że się nie mylę... a wasze komentarze rzeczywiście są zbędne i tracicie czas na narzekanie na mój komentarz a ja teraz tracę czas na czytanie waszych odpowiedzi i odpisanie wam... następnym razem po prostu sobie darujcie.. bo to ani nie śmieszne ani nie mądre...pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
kokss

chlopaki maja troche racji... ilez to mozna czytac o tym ze liam nie umywa sie do andy'ego, choc fakt ze masz prawo do swojej wypowiedzi.

kokss

Jak sie nie podoba to nie ogladaj. Proste.

Fiorek

Napisał, że uwielbia cały serial jak i ten sezon. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem?

Demolka25

kokss, mylisz się, Po 7 odcinkach serialu mogę śmiało napisać, że McIntye jest tak samo dobry jak dobry był Whitefield. Z tą różnicą, że wpierw był ten drugi a później ten pierwszy.

ocenił(a) serial na 9
Nick_filmweb

dokladnie... wg mnie liam sprawuje sie znakomicie w ciezkiej dla niego roli. Gdyby wlasnie Liam byl "pierwszym" spartakusem a śp Andy by go zastapil, bylibysmy znowu zasypani tematami typu "Andy nie daje rady" "do dupy ten nowy spartakus" Niestety tak to juz jest ze ciezko przyswoic zmiane aktorow, dobrze ze tutaj ta zmiana jest malo odczuwalna

sebqq

a ja się z Wami nie zgodzę. po pierwsze nawet nie ma co porównywać, bo przynajmniej pod względem fizycznym są całkowicie inni, jak i rola którą grają też się zmieniła. Wróciłam dzisiaj do Krwi i piachu i powiem szczerze jak bardzo lubię Liama tak stary Sparti był powalająco przystojny i miał to "coś" w oczach

Qwertyna71

Akurat obaj mają podobną posturę. Porównaj sobie obie postacie na posterach na miłość Boską!

Qwertyna71

Chodzisz na siłownie?

Mazurian

Oto mi chodzi ze ciężko jest w ciągu kilku miesięcy wyrobić sobie dodatkowych mięśni. Nick_filmweb ma rację - oboję mają podobną posturę tyle że Liam jest o 10 cm wyższy od Andy'ego.

Mazurian

ja nie mówię o budowie (chociaż płyty chodnikowe Andy'ego są cudne, ale o twarz. Naprawdę bardzo lubię Liama i nie chcę go porównywać bo nie ma to sensu, ale jak zobaczyłam go 1 raz to pomyślałam, że ma twarz takiego dziecka te słodkie oczy i usteczka, no nie mogę wyrzucić tego z myśli. Andy wyglądał jak prawdziwy mąż...

Qwertyna71

Liam jest młodszy:D

Mazurian

I tak właśnie wygląda:)