PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40129
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Spartacus, Crixus, Gannicus czy Oenomaus. Jak wam się wydaje, których z wymienionych
gladiatorów będąc w szczycie swojej potęgi okazałby się najlepszy?

Do walki tych panów dochodziło kilkakrotnie jednak scenarzyści nie chcieli dać nam
jednoznacznej odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 8
Hilarious

Zdecydowanie Oenomaus, on jest najbardziej doświadczony z całej czwórki do tego szkolił każdego z nich dlatego powinien znać ich słabości.

ocenił(a) serial na 10
Templariusz1134

Nie prawda Gannicus był szkolony jeszcze przez starego Doctore a nie przez Oenoausa. Ja bym postawił na Gannicusa albo faktycznie na Oenomausa ale zupełnej pewności który z tej dwójki jest lepszy nie mam

Hilarious

Dla mnie napewno nie Crixus, bo on przypomina wściekłego psa. Działa impulsywnie i bezmyślnie. Oenomaus jest faktycznie doświadczony, ale Gannicus jest na przykład zwinny i szybki, a Spartacus dobrze wyczuwa chwilę, kiedy uderzyć wroga(więcej myśli podczas walki niż Gannicus). Ale ostatecznie myślę, że Oenomaus.

ocenił(a) serial na 9
aga283

Oenomaus faktycznie najbardziej doswiadczony. Jednak Gannicus jest bardziej naturalny widać, że walka to jego życie, jego żywioł coś w czym czuje się najlepiej. Zwinny, szybki i opanowany, a jednocześnie nie wiadomo co mu do łba strzeli.