PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40161
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Nie jest zły

ocenił(a) serial na 8

Ale bez Andy'ego to już nie to samo :(

ocenił(a) serial na 7
dirt16

................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................

ocenił(a) serial na 9
dirt16

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ocenił(a) serial na 10
dirt16

ja pie*dole już brak mi słów ile razy można to pisać do ch*ja

ocenił(a) serial na 8
Wlatca_Moch

Jak ci to nie pasuje to nie czytaj i nie odpowiadaj.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

a ty mógłbyś przejrzeć forum- było już z kilkadziesiąt takich tematów, gdzie kolejne gimbusy piszą o tym samym

ocenił(a) serial na 8
korndddd

Nawet mimo to nie musisz czytać tego tematu i pisać tutaj, świata nie zmienisz tym sposobem.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

ja niechciałem tego czytać poprostu zjechałem na dół strony żeby zobaczyć co na forum a tam znowu debilny temat a jak tak bardzo wam przeszkadza ten nowy aktor to nie oglądajcie albo spróbujcie ożywić Andy'ego a nie piszecie ciągle te same bezsensowne tematy jak czujesz taką wielką potrzebe wyżalenia się to załóż sobie specjalną strone na której będziesz narzekał na nowego aktora

ocenił(a) serial na 4
Wlatca_Moch

dobrze mu powiedziałeś :] a na marginesie to jakieś mendy filmwebowe usunęły mój temat a na jego miejsce pojawił się inny o tym samym :] niech jak się dowiem co to za cfaniaczek mnie podkablował tyle lat mam tu konto i żeby takie numery staremu wyjadaczowi robić no no a tu taki temat bezsensowny kolejny i nic jest działa sobie no proszę

ocenił(a) serial na 8
grzesiekmistrz

To zgłoś nadużycie, może usuną i ci ulży.

dirt16

I weź tu dyskutuj z trollem...

ocenił(a) serial na 8
lamalla

Sam jesteś trollem. Podaj chociaż jakieś argumenty które by potwierdzały to, że jestem trollem, a jeśli ich nie masz to spadaj i się nie kompromituj.

lamalla

Dajcie spokój nie macie już innych określeń, tylko troll, gdzie tutaj nastąpiło złamanie podstaw netykiety?
Długo milczałam, ale ataki na osobę która wspomniała Andy'ego to lekkie przegięcie (mimo, że po raz n-ty).
Muszę to w końcu napisać. Filmweb jest miejscem, gdzie dzielimy się wspólną pasją, można też konstruktywnie skrytykować, choć o gustach się ponoć nie dyskutuje.
Jedyne co widzę na forum Filmwebu, to fala nienawiści. Nie macie dość??

ocenił(a) serial na 8
Shui

RIP Andy...

http://images.icnetwork.co.uk/upl/icwales2/sep2011/7/3/andy-whitfield-57136393.j pg

http://resources0.news.com.au/images/2010/12/27/1225976/800392-andy-whitfield.jp g