PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40158
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Pytanie o Gannicus'a

ocenił(a) serial na 8

Chodzi o to ze ogladalem Bogow Areny juz jakis czas temu i nie do konca pamietam, a szcerze mowiac nie wciagnelo mnie w ogole, natomiast po raz drugi obejrzalem Blood and Sand i przed obejrzeniem Zemsty zastanawia mnie skad w filmie ten glowny bohater Gannicus? Jesli cos mnie ominelo w Bogach Areny co by mialo wplyw na dalsze losy serialu, to chetnie bym sie dowiedzial od kogos, z gory dzieki

n0ah

SPOILER
!
!
!

Gannicus był mistrzem domu Batiatusa (rywalizując z Oenomeusem) w czasach kiedy Crixus został dopiero zakupiony, wygrał turniej na otwarciu nowej areny i został ogłoszony Bogiem Areny, za zwycięstwo otrzymał wolność.
To tak w maksymalnym skrócie, jeśli dobrze rozumiem to jeszcze nie zabrałeś się za Zemstę, więc późniejszych losów Ci nie zdradzę.
Uważam, że powinieneś jeszcze raz obejrzeć Bogów... wg mnie to jest najlepszy sezon.

ocenił(a) serial na 8
n0ah

ja nie rozumiem jak można oglądać BA i nie pamiętać Gannicusa, który był w sumie głównym bohaterem wśród gladiatorów o.O

ocenił(a) serial na 8
loozack

zemste dopiero zaczalem i wlasnie zastanawialo mnie to bo Gannicus walczyl dlugi czas przed Spartacusem a mimo to kolejna czesc wystepuja razem, o to mi chodzilo dokladnie, dzieki