PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40136
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Czy jak nie oglądałem wcześniejszy Spartakusów to mogę obejrzeć Spartakus: Zemsta, czy nie będę kapował połowy?

Golden415

z czasem się połapiesz w wątkach, ale lepiej zacząć od początku, nie jest tego dużo:)

ocenił(a) serial na 10
marw1

Możesz obejrzeć w ten sposób ale szczerze odradzam, bo jesli spodoba Ci sie ten serial to zepsujesz sobie całą przyjemnosc z ogladania, dlatego lepiej zobaczyc od Krwi i Piachu. NIe ma dużo odcinków wiec szybko zleci

ocenił(a) serial na 8
bartusezg

Tylko może on nie ściąga, tylko będzie oglądał na HBO, a gdzie można kupić poprzednie sezony?

ocenił(a) serial na 8
tomciog18

najlepiej zacząć od Bogów Areny, ... ewentualnie przewinąć piersze 4 minuty do przodu, i w osatnim odcinku na minute na końcu zamknąć oczy :D ...

ocenił(a) serial na 10
mieszkoxxx

no to nie radze :) obejrzyj krew i piach potem zmste :) bogow areny narazie mozesz sobie odpuscic , chyba ze sie nie spieszysz !

ocenił(a) serial na 10
Anxej

myśle że warto obejrzeć bogow areny ponieważ Gannicus jest doś ciekawą postacią ktora może wydać się dziwna i tajemnicza w Zemście jeśli nie zna się jego historii

ocenił(a) serial na 10
Wlatca_Moch

Zaczynanie od Bogów Areny to głupota! Serie kręcono z myślą o ludziach którzy widzieli KiP i już nawet nie mówie o spojlerze na samym początku pierwszego odcinka.

Golden415

Np 1 sezon jest przynajmniej dla mnie jak by wzięty z innego serialu wiec najlepiej zacząc od 2 sesonu a jak jesteś fanem to od 1 ;)